Denekamp geniet straks weer volop van fietspret.
Denekamp geniet straks weer volop van fietspret.

Euregio Fiets-4-daagse van start komende week

Algemeen

Denekamp staat komende week weer in het teken van de jaarlijkse Euregio Fiets-4-daagse. Liefhebbers kijken al weer een tijdje uit naar deze mooie, jaarlijkse fietstocht.

DENEKAMP - Dit jaar zal deze gehouden worden van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus. Naar goed gebruik zijn er dit jaar weer nieuwe routes samengesteld door de grensstreek en het randprogramma kreeg wat uitbreidingen.

De inschrijving voor de Euregio Fiets-4-daagse is nog open; deze sluit komende zondag 14 augustus om middernacht. Dit kan via www.e4d.nu. Men kan dan zowel een weekkaart kopen om alle dagen mee te fietsen, maar ook dagkaarten. Bij de weekkaarten kiest de organisatie wel om fietsers te spreiden in tijdvakken. Hierdoor is het rustiger op de route en is de kans op een zitplaats bij de controlepost groter.

Het randprogramma is ook aangepast ten opzichte van vorige jaren. Voor de kinderen is er van alles te beleven. Zo kan men na het fietsen ravotten in het zwembad, op bezoek bij museum Natura Docet, schapen kijken bij de schaapskooi en meer. Daarnaast maken de kinderen kans op leuke prijzen in een speciale verloting. Kijk ook op www.e4d.nu voor het volledige programma.

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 18 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42