Denekamp geniet straks weer volop van fietspret.
Denekamp geniet straks weer volop van fietspret.

Euregio Fiets-4-daagse van start komende week

Algemeen

Denekamp staat komende week weer in het teken van de jaarlijkse Euregio Fiets-4-daagse. Liefhebbers kijken al weer een tijdje uit naar deze mooie, jaarlijkse fietstocht.

DENEKAMP - Dit jaar zal deze gehouden worden van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus. Naar goed gebruik zijn er dit jaar weer nieuwe routes samengesteld door de grensstreek en het randprogramma kreeg wat uitbreidingen.

De inschrijving voor de Euregio Fiets-4-daagse is nog open; deze sluit komende zondag 14 augustus om middernacht. Dit kan via www.e4d.nu. Men kan dan zowel een weekkaart kopen om alle dagen mee te fietsen, maar ook dagkaarten. Bij de weekkaarten kiest de organisatie wel om fietsers te spreiden in tijdvakken. Hierdoor is het rustiger op de route en is de kans op een zitplaats bij de controlepost groter.

Het randprogramma is ook aangepast ten opzichte van vorige jaren. Voor de kinderen is er van alles te beleven. Zo kan men na het fietsen ravotten in het zwembad, op bezoek bij museum Natura Docet, schapen kijken bij de schaapskooi en meer. Daarnaast maken de kinderen kans op leuke prijzen in een speciale verloting. Kijk ook op www.e4d.nu voor het volledige programma.

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 12 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29