Het muzikale combo geniet van een lekker biertje. De smartlappenzangers kwamen bijeen in hun uitvalsbasis, café Moatman in Oldenzaal.
Het muzikale combo geniet van een lekker biertje. De smartlappenzangers kwamen bijeen in hun uitvalsbasis, café Moatman in Oldenzaal. Foto: Picasa

Zeer geslaagde Euregio Fiets-4-Daagse Denekamp

Algemeen

DENEKAMP - Het bestuur van de Euregio Fiets-4-Daagse en de deelnemers kijken met genoegen terug op een zeer geslaagde fiets vierdaagse. Door corona waren er de nodige beperkingen en maatregelen opgelegd. De route ging dit jaar dan ook niet over Duits grondgebied, maar hopelijk zal dit bij de editie van 2022 wel kunnen.

De goede voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen. De ruime toepassing bij de start en finish en het beter spreiden van de dagelijkse deelnemers zorgde er voor dat deze vier dagen fietsen door Twente voortreffelijk zijn verlopen. Bijzonder voor mij was dat ik was uitgenodigd door een nieuw gevormd Combo. Combo 4x1. Muzikaliteit en gezelligheid ten top. Door omstandigheden trof ik deze muzikale smartlappenzangers niet op de locatie in Denekamp, maar trof ze wel na afloop van de geslaagde fiets vierdaagse in hun vertrouwde uitvalsbasis bij café Moatman in Oldenzaal. Willy Lossbroek (accordeon), Bennie Weiering (gitaar), Tonnie Oude Bekke (drum en zang) en Herman Nijhuis (bas en zang). Redactie Hart van Noordoost Twente biedt u graag een biertje aan voor uw muzikale bijdrage als afsluiting bij de fietsvierdaagse in onze regio Twente. Twente het land om sportief te genieten.

Foto en tekst Martin Meijerink.

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 9 uur geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 10 uur geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34