<p>Het muzikale combo geniet van een lekker biertje. De smartlappenzangers kwamen bijeen in hun uitvalsbasis, caf&eacute; Moatman in Oldenzaal.</p>

Het muzikale combo geniet van een lekker biertje. De smartlappenzangers kwamen bijeen in hun uitvalsbasis, café Moatman in Oldenzaal.

(Foto: Picasa)

Zeer geslaagde Euregio Fiets-4-Daagse Denekamp

DENEKAMP - Het bestuur van de Euregio Fiets-4-Daagse en de deelnemers kijken met genoegen terug op een zeer geslaagde fiets vierdaagse. Door corona waren er de nodige beperkingen en maatregelen opgelegd. De route ging dit jaar dan ook niet over Duits grondgebied, maar hopelijk zal dit bij de editie van 2022 wel kunnen.

De goede voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen. De ruime toepassing bij de start en finish en het beter spreiden van de dagelijkse deelnemers zorgde er voor dat deze vier dagen fietsen door Twente voortreffelijk zijn verlopen. Bijzonder voor mij was dat ik was uitgenodigd door een nieuw gevormd Combo. Combo 4x1. Muzikaliteit en gezelligheid ten top. Door omstandigheden trof ik deze muzikale smartlappenzangers niet op de locatie in Denekamp, maar trof ze wel na afloop van de geslaagde fiets vierdaagse in hun vertrouwde uitvalsbasis bij café Moatman in Oldenzaal. Willy Lossbroek (accordeon), Bennie Weiering (gitaar), Tonnie Oude Bekke (drum en zang) en Herman Nijhuis (bas en zang). Redactie Hart van Noordoost Twente biedt u graag een biertje aan voor uw muzikale bijdrage als afsluiting bij de fietsvierdaagse in onze regio Twente. Twente het land om sportief te genieten.

Foto en tekst Martin Meijerink.

Meer berichten