Er zijn veel kwaliteitsondernemers binnen de gemeente Tubbergen. De prijzen zijn een mooi stukje waardering én een leuke gelegenheid om te netwerken.
Er zijn veel kwaliteitsondernemers binnen de gemeente Tubbergen. De prijzen zijn een mooi stukje waardering én een leuke gelegenheid om te netwerken. Foto: Shutterstock

Nominaties ondernemersprijs

Algemeen

Ondernemers zijn belangrijk voor de lokale gemeenschap en economie. Zij zorgen voor werkgelegenheid, houden euro’s in hun lokale gemeenschap én dragen ook nog bij aan goed woon- en leefklimaat in de brede zin. Ook de gemeente Tubbergen koestert daarom de lokale ondernemers. Naar goed gebruik zal op 17 november dit jaar weer de jaarlijkse ondernemersprijs uitgereikt worden.

TUBBERGEN - Er zijn ook dit jaar weer een drietal prijzen te winnen. Als eerste de Ondernemer van het Jaar. Afgelopen jaar ging deze prijs naar Ruud Droste van restaurant ‘t Oale Roadhoes. Voor de beginnende ondernemers is er een startersprijs. Afgelopen jaar won Koen Gast van GasTweewielers deze. Er is ook een publieksprijs waarvoor gestemd kan worden. Afgelopen jaar won Remco Kroeze van Krola in Langeveen.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor nominatie. Stuur hiervoor een email naar: ondernemers@tubbergen.nl Een jury bezoekt dan de genomineerden en kiest de uiteindelijke winnaars. Het moet hoe dan ook vooral een gezellig feestje worden met een hapje, drankje en gelegenheid om te netwerken. Immers, er zijn vaak leuke kruisbestuivingen mogelijk tussen ondernemers, waar beide van profiteren. De gemeente stimuleert dit dan ook graag.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 11 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten bij de Schaapskooi 24 apr, 13:48
Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 23 apr, 12:40
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56