Er zijn veel kwaliteitsondernemers binnen de gemeente Tubbergen. De prijzen zijn een mooi stukje waardering én een leuke gelegenheid om te netwerken.
Er zijn veel kwaliteitsondernemers binnen de gemeente Tubbergen. De prijzen zijn een mooi stukje waardering én een leuke gelegenheid om te netwerken. Foto: Shutterstock

Nominaties ondernemersprijs

Algemeen

Ondernemers zijn belangrijk voor de lokale gemeenschap en economie. Zij zorgen voor werkgelegenheid, houden euro’s in hun lokale gemeenschap én dragen ook nog bij aan goed woon- en leefklimaat in de brede zin. Ook de gemeente Tubbergen koestert daarom de lokale ondernemers. Naar goed gebruik zal op 17 november dit jaar weer de jaarlijkse ondernemersprijs uitgereikt worden.

TUBBERGEN - Er zijn ook dit jaar weer een drietal prijzen te winnen. Als eerste de Ondernemer van het Jaar. Afgelopen jaar ging deze prijs naar Ruud Droste van restaurant ‘t Oale Roadhoes. Voor de beginnende ondernemers is er een startersprijs. Afgelopen jaar won Koen Gast van GasTweewielers deze. Er is ook een publieksprijs waarvoor gestemd kan worden. Afgelopen jaar won Remco Kroeze van Krola in Langeveen.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor nominatie. Stuur hiervoor een email naar: ondernemers@tubbergen.nl Een jury bezoekt dan de genomineerden en kiest de uiteindelijke winnaars. Het moet hoe dan ook vooral een gezellig feestje worden met een hapje, drankje en gelegenheid om te netwerken. Immers, er zijn vaak leuke kruisbestuivingen mogelijk tussen ondernemers, waar beide van profiteren. De gemeente stimuleert dit dan ook graag.

Afbeelding
EHBO Rossum eert jubilarissen 10 uur geleden
Afbeelding
Uitgifte bedrijfskavels op industrieterrein De Mors 10 uur geleden
Afbeelding
Twente in mediterrane sferen op het Stiftfestival in augustus 11 uur geleden
Afbeelding
Maak figuren van klei en leer er alles over bij Watermolen Frans 12 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van De Inloop in MFA Terra Nova 12 uur geleden
Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15