Er zijn veel kwaliteitsondernemers binnen de gemeente Tubbergen. De prijzen zijn een mooi stukje waardering én een leuke gelegenheid om te netwerken.
Er zijn veel kwaliteitsondernemers binnen de gemeente Tubbergen. De prijzen zijn een mooi stukje waardering én een leuke gelegenheid om te netwerken. Foto: Shutterstock

Nominaties ondernemersprijs

Algemeen

Ondernemers zijn belangrijk voor de lokale gemeenschap en economie. Zij zorgen voor werkgelegenheid, houden euro’s in hun lokale gemeenschap én dragen ook nog bij aan goed woon- en leefklimaat in de brede zin. Ook de gemeente Tubbergen koestert daarom de lokale ondernemers. Naar goed gebruik zal op 17 november dit jaar weer de jaarlijkse ondernemersprijs uitgereikt worden.

TUBBERGEN - Er zijn ook dit jaar weer een drietal prijzen te winnen. Als eerste de Ondernemer van het Jaar. Afgelopen jaar ging deze prijs naar Ruud Droste van restaurant ‘t Oale Roadhoes. Voor de beginnende ondernemers is er een startersprijs. Afgelopen jaar won Koen Gast van GasTweewielers deze. Er is ook een publieksprijs waarvoor gestemd kan worden. Afgelopen jaar won Remco Kroeze van Krola in Langeveen.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor nominatie. Stuur hiervoor een email naar: ondernemers@tubbergen.nl Een jury bezoekt dan de genomineerden en kiest de uiteindelijke winnaars. Het moet hoe dan ook vooral een gezellig feestje worden met een hapje, drankje en gelegenheid om te netwerken. Immers, er zijn vaak leuke kruisbestuivingen mogelijk tussen ondernemers, waar beide van profiteren. De gemeente stimuleert dit dan ook graag.

Uiteraard is Koningsdag de perfecte gelegenheid om een oranje tompouce te eten.
Struinen over rommelmarkten: Koningsdag in Dinkelland 20 feb, 14:00
Neem altijd contact op met de huisarts als je het bewustzijn hebt verloren na een val.
Veilig thuis: Creëren van een valvrije omgeving voor ouderen 20 feb, 11:37
Ook senioren zijn steeds vaker online op zoek naar nieuwe contacten. Dit brengt wel risico's met zich mee.
Senioren lopen groter risico op datingfraude: pas dus goed op! 19 feb, 13:36
Laat uw ogen regelmatig controleren, zeker wanneer u het idee hebt dat er iets mis is.
Praat met uw arts over oogklachten 18 feb, 13:33
Ria blikt terug op een rijk leven. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Ria van den Akker-Soest 100 jaar! 17 feb, 14:50
De Maas bij Cuijk.
Fietsen langs de Maas: één van de mooiste fietstochten van ons land 17 feb, 13:29
Schaken combineert sociale interactie met een spel dat steeds weer nieuwe vragen oproept en is daarom een goede manier om het brein actief te houden.
Fitte hersenen met geheugentraining 17 feb, 10:25
Jeroen Schopman.
Cursusaanbod bij de bibliotheek helpt iedereen digitaal meedoen! 16 feb, 16:23