Afbeelding

Nominatieronde voor ondernemersprijs

Algemeen

TUBBERGEN - De nominatieronde voor de Ondernemersprijs Tubbergen is geopend. Tot 30 juni is het mogelijk om ondernemers en starters te nomineren voor deze prijs.

Afgelopen jaar werd geen uitreiking van de Ondernemersprijs Tubbergen gehouden als gevolg van de coronacrisis. De planning is om dit jaar wel weer de prijs uit te reiken, namelijk op donderdagavond 30 oktober. Met de prijs wil de gemeente ook een belangrijk stukje waardering tonen voor de lokale ondernemers. Zij zorgen immers voor werkgelegenheid, wat belangrijk is om onder meer jeugdige inwoners vast te houden. Daarnaast sponsoren zij ook veel lokale activiteiten en sportverenigingen.

Nomineren
Het is nu mogelijk om een ondernemer of starter te nomineren. Bij de starters mogen deze gestart zijn in 2019 en 2020 om in aanmerking te komen. Email hiervoor f.heithuis@noaberkracht.nl.

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 13 uur geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 13 uur geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34