TVC '28 sloot het duel af met een man minder, maar het had niet veel uitgemaakt in het resultaat. Foto:

TVC ‘28 verliest ruim van Rohda Raalte

Sport

Zondagmiddag stond voor TVC ’28 de lastige uitwedstrijd tegen Rohda Raalte op het programma. Op 8 oktober vorig jaar werd thuis kansloos met 0-3 verloren. Met name in de eerste helft destijds werd TVC zoek gespeeld en stond met de rust de eindstand al op het scorebord. Doelpuntenmakers waren toen 2 keer Kevin Peppels en 1 keer Den ten Teije.

RAALTE - TVC begon deze keer in Raalte goed aan de wedstrijd, wat gelijk al in de eerste minuut een kans opleverde voor Sam Holsink. Zijn schot ging echter naast. In de elfde minuut kwam Rohda op voorsprong. Bij een omschakel moment werd er door TVC ‘28 onvoldoende gedekt en scoorde Rohda de 1-0. Na een half uur spelen had TVC via Sam Holsink al een aantal mogelijkheden gehad op de gelijkmaker maar de keeper van Rohda zat er telkens goed bij.

Over en weer

Nadat TVC wederom op zoek was naar de gelijkmaker kwam Rohda in een van hun spaarzame aanvallen er wederom gevaarlijk uit en moest Jelle Leenders onfortuinlijk een verdedigende actie bekopen met een strafschop tegen. Rohda kwam daarmee op 2-0, maar had op dat moment nog geen grip op de wedstrijd. Vlak voor rust kwam TVC terug op 2-1 nadat een corner in de drukte door een speler van Rohda in eigen doel werd gewerkt.

Tweede helft

In de rust werd door trainer Ter Avest benadrukt dat er nog volop kansen lagen om punten mee te nemen uit Raalte. Echter vlak na rust viel dit plan in duigen. Stefan Huiskes, die voor rust geel had gepakt wegens commentaar op de leiding, kwam te laat bij de bal en maakte een overtreding die hem de tweede gele kaart opleverde, dus kon hij met rood vertrekken. TVC kon daarna met tien man geen vuist meer maken en Rohda wist vervolgens nog vier keer te scoren. De uiteindelijke eindstand werd hierdoor 6-1.

Volgend duel

Aanstaande zondag speelt TVC ‘28 thuis tegen de huidige nummer twee van de competitie, vv Scherpenzeel. Op Sportpark de Grote Moat starten ze om 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de TVC ‘28 mannen dan aan te moedigen. Want zeker na zo’n verlies is een positieve sfeer thuis zeer welkom...

Blijf op de hoogte

Ook graag op de hoogte blijven van de sportieve ontwikkelingen van TVC ‘28’s diverse afdelingen? Kijk ook eens op hun website: www.tvc28.nl

Er is veel mooie natuur gerealiseerd de afgelopen jaren. Ga mee en ontdek het eindresultaat van al deze inzet.
Laatste Natura 2000-excursies Manderheide op 23 mei en 5 juni 27 apr, 13:43
Afbeelding
Bedreiging in de gemeentepolitiek 27 apr, 13:17
King's Men kreeg afgelopen jaar veel lovende reacties op de toegankelijke vertolking van King Lear.
King's Men weer op de planken met meertalig verhaal KING LEAR 27 apr, 11:36
De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 26 apr, 15:41
Er werden weer mooie sportieve prestaties geleverd!
Judoka's ontvangen weer diploma's bij competitie 26 apr, 15:01
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 26 apr, 13:34