Een volle tribune, die helaas een verlies zag voor TVC '28. (Foto's: Ben Haarhuis)
Een volle tribune, die helaas een verlies zag voor TVC '28. (Foto's: Ben Haarhuis)

TVC ‘28 verliest thuis tegen Barneveld

Algemeen

TVC ‘28 heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd verloren van SDV Barneveld. Na 90 minuten stond er op Sportpark ‘De Grote Moat’ een verdiende 0-2 eindstand op het scorebord.

TUBBERGEN - SDV Barneveld opende de wedstrijd met licht veldoverwicht. De technisch vaardige ploeg van trainer Dick Kooijman liet de bal snel rondgaan en speelde zich telkens knap onder de druk van TVC ‘28 uit. Tot veel uitgespeelde kansen leidde dit niet aan beide kanten. In de 31e minuut redde doelman Goos knap op een vlammend schot van SDV Barneveld. De eerste helft speelde zich met name af op het middenveld. Vlak voor rust moest aanvoerder Stefan Huiskes het veld geblesseerd verlaten en werd vervangen door Stef Snijders.

Tweede helft
In de tweede helft kwam SDV Barneveld het beste uit de kleedkamer en scoorde via Maikel Jansen de verdiende openingstreffer: 0-1. SDV Barneveld creëerde na de treffer een groot overwicht waarbij TVC ’28 weinig grip had op het snelle combinatiespel. In de 63e minuut moest de gevaarlijke spits van SDV Barneveld Lammert Roossien noodgedwongen met een blessure het veld verlaten. Hiermee verdween de angel uit het gevaarlijke aanvalsspel van de Barnevelders en kreeg TVC ’28 meer grip op de wedstrijd. In het laatste blok van de wedstrijd ging TVC ’28 op jacht naar de gelijkmaker.

Goede kansen
Met name de inbreng van Mart Groothuis zorgde voor veel gevaar en TVC kreeg goede kansen via Daan Geerts en Okke Schepers. TVC ’28 had lang zicht op de gelijkmaker maar de ploeg van Bertil ter Avest had weinig geluk in de afronding. In de blessuretijd gooide Rico Kuijt via een goed uitgevoerde counter de wedstrijd op slot: 0-2. Deze week speelt TVC ‘28 het uitduel tegen streekgenoot Excelsior‘31 uit Rijssen. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark De Koerbelt.

Doelpunten
TVC ‘28 - SDV Barneveld: 0-2 (0-0)
- 50’ 0-1 Maikel Jansen
- 90’ 0-2 Rico Kuijt

Opstelling TVC ‘28
oos, Bosch (46’ Frons), Leenders, Fleer, Leemhuis, Huiskes (44’ Snijders), Hofste, Geerts (62’ Groothuis), Staarink (81’ Koopman) Holsink (81’ Huizinga), Schepers.

Meer informatie
Meer weten over de verrichtingen van TVC ‘28? Kijk ook eens op de website: www.tvc28.nl

Afbeelding
Afbeelding
Campagne: let iets vaker op de snelheid in het verkeer 15 uur geleden
Hoewel wespen vaak als hinderlijk worden ervaren, spelen ze een belangrijke rol in het ecosysteem.
Komt de tijd van wespen er weer aan? 15 uur geleden
Afbeelding
Vakantiegeld komt eraan! 17 uur geleden
Afbeelding
Nominaties voor het sportgala 12 mei, 14:05
De leden genoten volop van het leuke uitje naar het circuit.
Uitje MANS-leden naar het TT-circuit 11 mei, 14:14
Afbeelding
Stilstaan bij Moederdag: een ode aan onvoorwaardelijke liefde 10 mei, 14:28
Marino bij de intake van zijn interventie en acht maanden later. Een transformatie om trots op te zijn.
Marino inmiddels al ruim 40 kilo kwijt 10 mei, 13:38
De fiets van de Joodse slager.
Dauwtrappen op Hemelvaartsdag 10 mei, 13:37