De oude kleding krijgt weer een nieuwe bestemming bij de tweedehands kinderkledingbeurs
De oude kleding krijgt weer een nieuwe bestemming bij de tweedehands kinderkledingbeurs

Beurs voor tweedehands kinderkleding in Tubbergen

Duurzaamheid

Op 5 en 6 april is er weer een tweedehands kinderkledingbeurs in Tubbergen. Deze wordt gehouden in Dorpshuis de Huve aan de Prins Bernhardstraat 11.

TUBBERGEN - Mensen die tweedehands kinderkleding in willen dienen kunnen dit op 5 april van 08.30 tot 13.00 uur aanbieden. Om wachten te voorkomen kun je ook op afspraak je kleding inschrijven. Dit kun je doen door het inschrijfformulier in te vullen. Je krijgt vervolgens een mail terug in de week van de beurs, waarin staat op welk tijdstip je de kleding kunt laten inschrijven. Inschrijven kan tot dinsdag 2 april 2024, 17.00 uur. Kijk voor het formulier op: https://forms.gle/JTsjVD9RogFRWtUb9. De verkoop is zaterdagmorgen 6 april van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Voorwaarden
De ingebrachte kleding moet schoon, heel en gangbaar zijn. Ze verkopen deze beurs voorjaars- en zomerkleding. Van lange en korte broeken, lange en korte mouw blouses en shirts tot rokjes, jurkjes, zomerjassen, bodywarmers, badkleding, sportschoenen, sportkleding, regenlaarzen etc. (géén schoenen, badjassen, pyjama’s, ondergoed en basis t-shirts). Ze verkopen vanaf baby maat 86 tot kindermaat 188/XS/S. Maximaal 75 stuks kleding per inschrijver. De prijs van de ingebrachte kleding wordt ter plekke samen met de indiener door een groep vrijwilligsters bepaald.

Goed doel
Van de opbrengst van de verkochte kleding is 70 procent voor jou en 30 procent voor een goed doel. De kinderkledingbeurs heeft als goed doel telkens een andere groep vrijwilligers of doel in de Gemeente Tubbergen. Het precieze doel is nog niet bekend.

Niet verkochte kleding
De niet verkochte kleding schenkt men aan gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wil je de kleding graag retour, dat kan uiteraard ook. Lever dan een grote boodschappentas of krat in. Deze krijg je terug met daarin de niet verkochte kleding. Het geld van de voor jou verkochte kleding (en de niet verkochte kleding, mocht je deze terug willen hebben) moet je zaterdag aan het eind van de middag ophalen. Het exacte tijdstip wordt bij het inschrijven van de kleding doorgegeven. Via de Facebookpagina (2ehands Kinderkledingbeurs Tubbergen) en instagrampagina (@2ehands_kinderkledingbeurstubb) vind je alle informatie. Bel bij vragen met Ine Hazewinkel 06 - 21 52 53 40.

Slechts één op de vijf mensen heeft een EHBO-diploma. Meer mensen met deze basiskennis zou erg fijn zijn.
EHBO Rossum-Saasveld biedt dit najaar een basiscursus EHBO aan 14 mei, 13:29
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 13:29
Afbeelding
Ontdek de geheimen van Huis Singraven 14 mei, 12:56
Afbeelding
Militaire oefening regio IJsselland en Twente komende week 14 mei, 10:25
Afbeelding
Campagne: let iets vaker op de snelheid in het verkeer 13 mei, 13:07
Hoewel wespen vaak als hinderlijk worden ervaren, spelen ze een belangrijke rol in het ecosysteem.
Komt de tijd van wespen er weer aan? 13 mei, 13:02
Afbeelding
Vakantiegeld komt eraan! 13 mei, 10:31
Afbeelding
Nominaties voor het sportgala 12 mei, 14:05