Er kan kinderkleding voor het najaar en voor de winter worden ingeleverd.
Er kan kinderkleding voor het najaar en voor de winter worden ingeleverd.

Najaars- en winter kinderkleding verkopen voor het goede doel

Algemeen

TUBBERGEN - Werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs houdt op 7 oktober een tweedehands Najaars- en winterkinderkledingbeurs in Tubbergen. Het is nu mogelijk om de kleding in te schrijven.

De kleding kan op vrijdag 6 oktober tussen 08.30 en 14.00 uur worden ingeleverd. De ingebrachte kleding moet schoon, heel en gangbaar zijn. Deze beurs wordt er najaars- en winterkleding verkocht. Van lange broeken, blouses en shirts tot rokjes, jurkjes, winterjassen, bodywarmers, badkleding, sportschoenen, sportkleding en regenlaarzen. Er worden geen schoenen, badjassen, pyjama’s, ondergoed en basis t-shirts aangenomen. Voor baby’s wordt er vanaf maat 86 tot kindermaat 188/XS/S verkocht. Maximaal 75 stuks kleding per inschrijver. De prijs van de ingebrachte kleding wordt ter plekke samen met een groep vrijwilligsters bepaald. Op de Facebook-pagina kan het inschrijfformulier voor het inleveren van kleding worden gevonden. 

Van de opbrengst van de verkochte kleding is 70 procent voor diegene die de kleding heeft ingeleverd en 30 procent voor een goed doel in de gemeente Tubbergen. Het precieze goede doel wordt nog bekend gemaakt via de social mediakanalen.

Kleding kopen

De verkoop van de kleding is op zaterdag 7 oktober van 09.30 tot 13.00 uur. De tweedehands Najaars- en winterkinderkledingbeurs vindt plaats in het Dorpshuis de Huve aan de Prins Bernhardstraat 11 in Tubbergen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Ine Hazewinkel via 06 - 21 52 53 40.

facebook.com/2ehands KinderkledingbeursTubbergen

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Nomineren voor de verkiezing van Amateurscheidsrechter van het Jaar 24 sep., 10:35
Afbeelding
Tellers gezocht 24 sep., 07:46
Afbeelding
Verenigingen vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie 23 sep., 17:26
Afbeelding
Nieuwe fontein is geplaatst in de tuin voor museum Huize Keizer 23 sep., 12:36