Tweedehands kinderkleding kopen is gunstiger voor de portemonnee én het is ook nog eens heel duurzaam.
Tweedehands kinderkleding kopen is gunstiger voor de portemonnee én het is ook nog eens heel duurzaam.

Verkoop tweedehands kinderkleding in Tubbergen

Algemeen

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart wordt de tweedehands voorjaars- en zomerkinderkledingbeurs weer georganiseerd in Dorpshuis de Huve aan de Prins Bernhardstraat 11 in Tubbergen. Ideaal om een volle kledingkast voor weinig te krijgen.

TUBBERGEN - Het inbrengen van kleding is vrijdag 24 maart tussen 08.30 tot 14.00 uur. Om wachten te voorkomen kunt u op afspraak uw kleding inbrengen. Stuur om een afspraak te maken een mail naar 2ehandskinderkledingbeurs@gmail.com met daarin het aantal in te brengen kledingstukken en een voorkeur voor een (door de werkgroep te bepalen precieze) tijd in de morgen of middag. U krijgt vervolgens een mail terug in de week van de beurs. In deze mail staat op welk tijdstip u uw kleding kunt laten inschrijven. U kunt zich inschrijven via de mail tot dinsdag 21 maart, 18.00 uur. De verkoop is zaterdagmorgen 25 maart van 9.30 tot 12.00 uur. 

De prijs van de ingebrachte kleding wordt ter plekke samen met u door een groep vrijwilligers bepaald. Van de opbrengst van de verkochte kleding is 70% voor u en 30% voor een goed doel. De voorjaars- en zomerkinderkledingbeurs 2023 heeft als goed doel telkens een andere groep vrijwilligers in de gemeente Tubbergen. Het precieze doel wordt via hun social mediakanalen en de regionale media bekend maken. De ingebrachte kleding moet schoon, heel en gangbaar zijn. Uw niet verkochte kleding kunt u terugkrijgen (gelieve een grote boodschappentas in te leveren. Deze krijgt u terug) of schenken aan gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs zal ervoor zorgen dat de kleding bij deze gezinnen terecht komt.

Werkgroep Tweedehands verkopen deze beurs voorjaars- en zomerkleding. Van lange en korte broeken, lange en korte mouw blouses en shirts tot rokjes, jurkjes, zomerjassen, bodywarmers, badkleding, sportschoenen, sportkleding, regenlaarzen etc. (géén schoenen, badjassen, pyjama’s, ondergoed en basis t-shirts). Vanaf baby maat 86 tot kindermaat 188/XS/S. Maximaal 75 stuks kleding per inschrijver inschrijven. Via de social media kanalen vindt u alle informatie en nieuwtjes. Hun facebookpagina is: 2ehands Kinderkledingbeurs Tubbergen. En hun Instagrampagina: @2ehands_kinderkledingbeurstubb

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Ine Hazewinkel 06 - 21 52 53 40 of Dorien Boerman 06 - 10 98 67 89, Werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs Tubbergen

Afbeelding
Bijeenkomst organisaties over armoedepreventie 20 mrt., 11:27
Afbeelding
Leren omgaan met dementie 19 mrt., 10:24
Afbeelding
Column Marleen Bode: Thuis 18 mrt., 14:19
Afbeelding
Vogels spotten met de excursie 'Vroege vogels' in Mosbeek 18 mrt., 14:09
Afbeelding
Miep de Vries viert 98-ste verjaardag 18 mrt., 12:18
Afbeelding
Veel auto-ongelukken door slaaptekort 18 mrt., 10:05
Afbeelding
Succes voor lassers Canisius bij vmbo-laswedstrijd in Groningen 17 mrt., 18:14
Afbeelding
Toneelstuk 'Wie heeft het miljoen??' in Deurningen 17 mrt., 17:07