Afbeelding

Donaties voor twee doelen na tweedehands kledingbeurs

Algemeen

Afgelopen zaterdag werd in Tubbergen de najaarseditie gehouden van de Tweedehands Kinderkledingbeurs. Naar goed gebruik werd een deel van de opbrengst weer geschonken aan goede doelen. De organisatie overhandigde twee cheques van 500 euro aan de Stichting Steuntje en Hospice Geesteren.

TUBBERGEN - Er werd veel leuke kinderkleding ingebracht en op zaterdag 7 oktober werd er volop geshopt in dorpshuis de Huve. Elk jaar gaat er een deel van de opbrengst naar een goed doel of activiteit in de gemeente Tubbergen. Dit jaar heeft de werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs zelfs 2 goede doelen een cheque kunnen geven. Stichting Steuntje en het Hospice in Geesteren hebben beiden een cheque van 500 euro ontvangen.

Overhandiging
Mieke Lenferink en Marleen Wesselink waren aanwezig namens stichting Steuntje om de cheque in ontvangst te nemen. Namens het Hospice in Geesteren was Suzan Kienhuis aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. De dames waren blij verrast dat ze deze cheque in ontvangst mochten nemen en het bedrag komt dan ook zeker goed terecht. Wilt u stichting Steuntje of het hospice ook steunen? Kijk dan op hun website (https://www.steuntje.nl/ en https://www.hospicegeesteren.nl/)

Kleding geschonken
“Ook vinden we het mooi om te kunnen melden dat een deel van de inbrengers van kleding er voor heeft gekozen om hun ingebrachte kleding niet terug te willen, maar dit te schenken. Op deze manier maken we een groep mensen die het goed kunnen gebruiken ook heel blij.”, aldus de organisatie. De voorjaarseditie is zaterdag 6 april 2024 in de Huve.

Afbeelding
Slechts één op de vijf mensen heeft een EHBO-diploma. Meer mensen met deze basiskennis zou erg fijn zijn.
EHBO Rossum-Saasveld biedt dit najaar een basiscursus EHBO aan 14 mei, 13:29
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 13:29
Afbeelding
Ontdek de geheimen van Huis Singraven 14 mei, 12:56
Afbeelding
Militaire oefening regio IJsselland en Twente komende week 14 mei, 10:25
Afbeelding
Campagne: let iets vaker op de snelheid in het verkeer 13 mei, 13:07
Hoewel wespen vaak als hinderlijk worden ervaren, spelen ze een belangrijke rol in het ecosysteem.
Komt de tijd van wespen er weer aan? 13 mei, 13:02
Afbeelding
Vakantiegeld komt eraan! 13 mei, 10:31
Afbeelding
Nominaties voor het sportgala 12 mei, 14:05