Een uitgebreid programma met voor ieder wat wils.
Een uitgebreid programma met voor ieder wat wils.

Agrifair Wierden heeft weer een echt topprogramma dit jaar!

Algemeen

Agrifair Wierden is hét agrarische zomerevent van Wierden en omstreken! Men trapt zoals gebruikelijk af met de revue Wierden Geet Vedan, te zien op 17, 18 en 19 augustus. Een mix van Twents en Nederlands, met actuele onderwerpen en een flinke dosis humor zorgt voor een avond vol plezier voor jong en oud.

WIERDEN - Op vrijdag bewondert men het mooiste vee uit de regio op de fokveedag. Deze start om 09.30 uur. Tegelijkertijd kan men rondstruinen op de zomermarkt, waar diverse standhouders hun producten op hun kramen hebben uitgestald. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen; er is namelijk een heus kinderdorp. Aansluitend op de fokveedag racen de zitmaaiers om de felbegeerde eerste plek in het klassement.

Zaterdag 20 augustus, de laatste dag van de Agrifair, is er tijd voor actie! In de autorodeo strijden de coureurs om als eerste over de finish te gaan, terwijl de trekkers hun krachten vertonen om de sleepwagen zo ver mogelijk naar de eindstreep te krijgen. Ook de loonwerkersspelen zullen dit jaar weer zorgen voor spektakel: welke loonwerker wint de spelen en gaat naar huis met de felbegeerde beker?

Aan het eind van de middag is er tijd voor livemuziek door Boer Bennie, onder genot van een drankje. Tevens is er het jaarlijkse vogelschieten. Wie schiet de vogel van zijn stok en mag zich de winnaar van 2022 noemen? Om 20.00 uur start de muziek in de tent en is iedereen van harte welkom de avond voort te zetten samen met de band Lead en DJ Lars! Kijk ook op: www.agrifair-wierden.nl of bezoek de Facebookpagina!

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 11 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29