Kievit Schoenen en Schoenmakerij Van Den Hoek voorkomen pijnlijke voeten tijdens de vakantie.
Kievit Schoenen en Schoenmakerij Van Den Hoek voorkomen pijnlijke voeten tijdens de vakantie.

De Vakantiecheck: APK voor uw vakantieschoen

Algemeen

De zomervakantie staat voor de deur. “U bent bezig met de laatste voorbereidingen, maar heeft u ook nagedacht over uw schoenen?”, vragen ze zich af bij Kievit Schoenen. 

HENGELO - Of men nou gaat wandelen door de bergen, een stedentrip maakt of dagen over de boulevard gaat slenteren, het is belangrijk dat de schoenen in topconditie zijn om pijnlijke voeten tijdens de vakantie te voorkomen. “Daarom heeft Kievit Schoenen samen met Schoenmakerij Van Den Hoek de ‘Vakantiecheck’ in het leven geroepen. Uw schoenen worden als het ware APK gekeurd, om te checken of uw schoenen klaar zijn voor de vakantie”, aldus de beide initiatiefnemers. 

Controle en reparatie
De schoenen, sandalen of slippers die men graag wil meenemen op vakantie worden bij Kievit Schoenen gratis gecontroleerd op ongemakken, stabiliteit en de algehele conditie. “Blijkt het dat er een aanpassing of reparatie nodig is, dan kan de schoenmaker iets voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe zool of een nieuwe hak. Wanneer uw schoenen niet meer te repareren zijn, krijgt u van de schoenadviseur advies voor het perfecte paar schoenen voor uw vakantie.”

Afspraak maken
“Wilt u ook gebruik maken van de Vakantiecheck voor uw schoenen? Kom dan langs in onze winkel in Hengelo aan de Sabina Klinkhamerweg 10. Wilt u zeker zijn van uw plek tijdens onze actieperiode? Maak dan een afspraak in onze winkel in Hengelo!” Neem contact op door te bellen naar 088 - 454 77 66 of kijk op

Kievit-Schoenen.nl/Vakantiecheck

Afbeelding
EHBO Rossum eert jubilarissen 10 uur geleden
Afbeelding
Uitgifte bedrijfskavels op industrieterrein De Mors 10 uur geleden
Afbeelding
Twente in mediterrane sferen op het Stiftfestival in augustus 10 uur geleden
Afbeelding
Maak figuren van klei en leer er alles over bij Watermolen Frans 11 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van De Inloop in MFA Terra Nova 11 uur geleden
Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15