<p>Burgemeester Patrick Welman, tevens voorzitter van de Oudheidkamer Twente, neemt een cheque in ontvangst van Harriet Tomassen van Crematoria Twente.&nbsp;</p>

Burgemeester Patrick Welman, tevens voorzitter van de Oudheidkamer Twente, neemt een cheque in ontvangst van Harriet Tomassen van Crematoria Twente. 

(Foto: )

Crematoria Twente wandelt over Vasserheide

VASSE - In het kader van het 50 jarig bestaan organiseerde Crematoria Twente op zondag 26 september een wandeling over de Vasserheide. 

De genodigden: ondernemers uit de uitvaartbranche én de gemeentebesturen van de twaalf aan Crematoria Twente verbonden gemeenten. Zij bezochten plekken waar Twentenaren al in 1200 voor Christus hun doden begroeven. De wandeling werd onder andere begeleid door burgemeester Patrick Welman van Oldenzaal, tevens voorzitter van de Vereniging Oudheidkamer Twente, en Michael Sijbom, directeur/bestuurder van Landschap Overijssel. Voorafgaand overhandigde Harriët Tomassen (directeur/bestuurder van Crematoria Twente) een cheque aan de Vereniging Oudheidkamer Twente, voor de renovatie van een bijzondere klok. “Een bijdrage aan een klok is ook een heel symbolisch gebaar. Tijd is misschien wel het kostbaarste bezit in een mensenleven. Niemand weet wanneer we oet de tied kommen.”

Meer berichten