Afbeelding

Wees loyaal, koop lokaal in Denekamp

Algemeen

DENEKAMP - De ondernemers in Denekamp zijn het elkaar eens dat ze een geweldig mooi dorp hebben waar heerlijk gewinkeld kan worden. Naast de Dinkellanders zelf genieten ook veel toeristen van de gezellige winkelsfeer. De eerste weken van de corona heeft veel ondernemers doen beseffen hoe kwetsbaar een situatie kan zijn; zonder klanten zijn zij nergens - maar een dorp zonder winkels is ook niets. Je hebt elkaar nodig.

De ondernemers doen dan ook een oproep om waar mogelijk fysiek te gaan winkelen in de winkels in Denekamp. Er is een mooie diversiteit aan winkels; van leuke boetiekjes om in rond te snuffelen, maar ook echte 'mannenwinkels'. Verder zijn mode, sieraden, accessoires, schoenen, interieur, electro en versspeciaalzaken goed vertegenwoordigd. En bent u moe geworden van het winkelen dan nodigen zij u graag uit op een van de terrasjes waar je kunt genieten van de meest heerlijke versnaperingen. "Het gemoedelijke van ons ‘kleine’ dorp is dat je persoonlijk geholpen wordt, aandacht krijgt voor je vragen en dat we meedenken om de wens van de klant zoveel mogelijk te vervullen. En, niet te vergeten een dorp waar de gezelligheid voorop staat. De Denekampers staan niet voor niets bekend om hun ‘Pere’ gezellige dorp.", aldus de ondernemers.

Facebookpagina
Na het initiatief van de grote hartvormige stickers, die nu trots op de winkelruiten pronken, is er een Facebookpagina opgezet waar alle ondernemers hun actie, aanbiedingen of aanprijzingen mogen plaatsen. De Facebookpagina van ‘Rondje Denekamp’ is hiervoor gebruikt. De insteek van deze Facebookpagina is om alle advertenties, acties en aanbiedingen te verzamelen, om het voor bezoekers van Denekamp nog aantrekkelijker te maken waar ze kunnen winkelen.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 14 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten bij de Schaapskooi 24 apr, 13:48
Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 23 apr, 12:40
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56