Influencer Lola Pani gaat graag naar Woonboulevard Almelo.
Influencer Lola Pani gaat graag naar Woonboulevard Almelo.

Elke week winacties Woonboulevard

Algemeen

Elke week zijn er winacties op Instagram en Facebook van Woonboulevard Almelo. Dat is zeker de moeite waard! Want meedoen kost niks! En dat kan dus als je Facebook-vriend wordt van Woonboulevard Almelo of Insta woonboulevard_almelo volgt! 

Almelo - Naast leuke trends, over wat ‘hot and happening’ is voor in en om het huis, kun je er veel leuke prijzen en een shoptegoed winnen!

Shoptegoed nodig?

Elke week kun je middels een vlog 50 euro shoptegoed winnen! Bekijk dus wekelijks de filmpjes op de tijdlijn van Facebook Woonboulevard Almelo in één van de winkels op het plein. Maar ook worden er Heracles stadionkaarten verloot! Bij thuiswedstrijden 25 x 2 wedstrijdkaarten. Daar kun jij een keer met je vriend, vriendin of kind bij zijn!

Influencer Lola Pani op Insta

Daarnaast is influencer Lola Pani een vaste shopper op Woonboulevard Almelo. Binnenkort laat zij haar volgers zien hoe zij haar kamer met te leuke spulletjes van Kwantum Almelo in een hand-om-draai heeft veranderd. Op haar scooter komt zij naar de store, waarna ze opnames maakt van alles wat zij té leuk vindt. Eenmaal thuis richt ze haar kamer er mee in. Ook zij geeft vervolgens shoptegoed weg, waardoor iedereen thuis ook zijn of haar woon- of slaapkamer een opfrisbeurt kan geven. Lola laat dit zeer binnenkort weer op haar eigen Instagram zien. En zij zal je dan voor de winactie doorverwijzen naar instagram :woonboulevard_almelo.

Wil jij ook een influenceer van Woonboulevard Almelo zijn?

Wij plaatsen graag leuke Story`s of Reels (korte filmpjes) van je door! Dus heb je geshopt op Woonboulevard Almelo en daar een leuke Tik-Tok of Insta Story of Reel van gemaakt? Laat het ons weten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via marketing@woonboulevardalmelo.nl voor meer informatie.

Kortom: zowel op de socials als op het woonplein van Woonboulevard Almelo valt van alles te beleven en valt van alles te winnen!

Wist je dat er binnenkort ook weer tal van leuke events gepland staan op het leukste woonplein van Twente? Op www.woonboulevardalmelo.nl/events vind je altijd de laatste informatie! Zo staat de eerstvolgende Zondag Braderie gepland op 2 april aanstaande Dit wordt een gezellige Circus-Braderie met allemaal bijzondere circusartiesten. Ben jij een professionele standhouder en wil je een keer op deze drukbezochte braderie staan? Opgave kan via marketing@woonboulevardalmelo.nl.

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34