Kom naar de Halloween Braderie.
Kom naar de Halloween Braderie.

Gratis kraam op Halloween Braderie

Algemeen

ALMELO - Particulieren kunnen zondag 30 oktober een gratis kraam krijgen op de Halloween Braderie van Woonboulevard Almelo. Je kunt je deze week opgeven via marketing@woonboulevardalmelo.nl. Want het wordt zondag 30 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur gezellig griezelen op dit leuke woonplein.

Naast de professionele najaarsgerelateerde accessoireskramen, smulkramen en home deco-kramen krijgen kinderen en volwassenen de kans om hun tweedehandse waren te verkopen. Dus ben je recent verhuisd, heb je de zolder opgeruimd of zijn je kinderen te oud geworden voor hun speelgoed? Dit is je kans om een leuk zakcentje bij te verdienen. Deelname aan deze braderie is voor particulieren gratis en griezelig leuk! Want zowel over het hele plein als in de winkels zijn veel sppookachtige figuren te vinden. Ook zijn onze gratis kinderentertainment dames weer aanwezig. Dus mocht je zelf een griezel willen worden of een heksen/tovenaars-hoed willen knutselen, dan ben je ook van harte welkom. Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, mail deze ook gerust. En mocht je willen deelnemen dan sturen wij je de aanvullende informatie.

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34