Volop straattheater zondag bij de braderie op Woonboulevard Almelo.
Volop straattheater zondag bij de braderie op Woonboulevard Almelo.

Mickey Mouse op de Woonboulevard

Algemeen

Een Grote Reus, Mickey Mouse, Poeder en Plusj en nog veel meer rare typetjes ontmoeten? Kom dan zondag 25 september naar de Woonboulevard Almelo Straattheater Braderie!

Almelo - Op zondag 25 september staat Woonboulevard Almelo geheel in het teken van straattheater.

Naast allemaal leuke, nieuwe kramen met onder meer eten, kralen, Ibiza (najaar) stijlen, home-deco, maar ook 2de hands speelgoed, zal je aanstaande zondag gezellig verrast worden door het kleurrijke straattheater.

Poeder en Plusj
Poeder en Plusj zorgen bij iedereen voor een glimlach op het gezicht. Deze flamboyante dames maken je dag goed met een fijn compliment of een liedje op maat. In prachtige kostuums struinen de dames opvallend de gehele braderie af en laten een spoor van gezelligheid achter.

Knuffelen met Mickey Mouse of Oehlie
Ook de kleine kinderen kunnen genieten van de grote knuffelpoppen. Mickey Mouse en Oehlie de Aap zijn op de Woonboulevard neergestreken en willen van ieder kind wel een high five of knuffel. Uiteraard poseren zij naar wens voor de lens van papa of mama.

Zevenmijlslaarzen
Kijk uit dat je 25 september niet onder de grote voet gelopen wordt door Klein Duimpje… of is het nou een Grote Reus? In ieder geval zal deze enorme man ook te gast zijn op de gezellige braderie.

Win 150 euro shoptegoed
Zoals eerder verkondigd loopt ook Jack Sparrow over de Boulevard. Deze piraat laat zich schimmig af en toe zien. Pak je moment en maak dan meteen een selfie met hem. Plaats deze selfie 25 september direct door op je facebook en/of insta en tag hierin Woonboulevard Almelo. Zo maak je kans op 150 euro shoptegoed.

Bonny’z zorgt voor creativiteit. De kinderen kunnen bij haar geheel gratis en onder professionele begeleiding street-art maken of een prachtig schilderij in ‘droge’ graffitistijl. Ook de make-up artiesten maken kosteloos van iedereen die maar wil een waar kunstwerk. Wil je op Mickey Mouse of Jack Sparrow lijken? Alles is mogelijk.

Muzikale Noot
Op een ludiek drafje loopt er een gek paard over de boulevard. En op zijn rug zit een opvallende cowboy. Deze cowboy vermaakt, onder eigen muzikale begeleiding, iedereen met heerlijke countrymuziek en Nederlandstalige meezingers.

Winkels ruimen op
Nu je er toch bent, vergeet dan ook niet om even in de winkels op het plein rond te struinen. Zomercollecties moeten weg en er zal ruimte gemaakt worden voor nieuwe meubelen. Vandaar dat in alle winkels op Woonboulevard Almelo je nu scherp afgeprijsde accessoires, meubels en overige artikelen kunt scoren. Ook keuken-, badkamer- en beddenzaken hebben in de maand september bodemdeals. Laat je vrijblijvend adviseren.

Wij zien je graag 25 september, op de gezellige Straattheater Braderie en in de winkels op Woonboulevard Almelo. De braderie is van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom.

door Juliëtte Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 18 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42