Afbeelding

Vrijwilligers van de EHBO gaan langs de deuren

Verenigingen

DENEKAMP - Dokter Dierick richtte in 1950 de EHBO-vereniging Denekamp op. Inmiddels is de vereniging gegroeid tot een club met ruim 95 gediplomeerde EHBO-ers en 160 opgeleide reanimatie/ AED leden. Om actief te kunnen blijven is er geld nodig.

EHBO-vereniging Denekamp verzorgt zowel EHBO-cursussen als reanimatiecursussen, waarbij ook het gebruik van de AED wordt geleerd. Ook de jeugd wordt door de vereniging niet vergeten. Jeugdigen kunnen deelnemen aan de cursus jeugd-EHBO. Als er in de straat of op het werk een ongeval gebeurt en er is een EHBO-er in de buurt, dan zal hij of zij zich ook inzetten. Daarnaast geeft de vereniging ook EHBO-, en reanimatiecursussen aan bedrijven, instellingen en sportverenigingen. Verder staat de vrijwilligers van de vereniging op de vele evenementen in Denekamp, Lattrop, Tilligte, Beuningen en Noord-Deurningen om hierbij de EHBO inzet te verzorgen.

EHBO-vereniging Denekamp gaat in de week van maandag 15 tot en met zaterdag 20 april collecteren, zodat de vereniging al deze activiteiten kan blijven orgniseren.

“De collectanten zijn vrijwilligers, die hiervoor hun tijd inleveren. Kom hen tegemoet en vul de oranje bus!”, aldus de vereniging.

Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 11 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 12 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51