Oefening is belangrijk om effectief te handelen bij een incident.
Oefening is belangrijk om effectief te handelen bij een incident.

EHBO Denekamp hoopt weer op mooie bijdrage Rabo ClubSupport

Algemeen

De EHBO-vereniging Denekamp en omstreken doet mee aan Rabo ClubSupport die dit jaar weer wordt gehouden door Rabobank Zuid en Oost-Twente. De Rabobank stelt dit jaar maar liefst 150.000 euro beschikbaar voor Rabo ClubSupport, die de klanten van de Rabobank mogen verdelen over de deelnemende clubs.

DENEKAMP - De EHBO vereniging Denekamp hoopt uiteraard weer een mooie bijdrage te mogen ontvangen. Zij roepen dan ook op om te stemmen op de vereniging. Alle klanten (vanaf 12 jaar) van Rabobank Zuid en Oost-Twente kunnen hieraan mee doen. Van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september kunnen zij via de Rabo app of op rabo.nl/clubsupport hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. De bekendmaking van de uitslag van Rabo ClubSupport vindt vanaf 3 oktober plaats.

Drie stemmen
Iedere klant ontvangt 3 stemmen, die op 3 verschillende deelnemende verenigingen of stichtingen mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Besteding
“Voor onze scholingsdoeleinden willen we graag (oefen-) verbandmaterialen en een beamer aanschaffen. Deze verbandmaterialen en beamer gebruiken we tijdens de EHBO-reanimatiecursussen en dergelijke, zodat nieuwe cursisten, onze eigen leden en burgerhulpverleners tijden hun opleiding hiervan gebruik kunnen maken.”, aldus de vereniging. Daarnaast willen zij verbandmaterialen aanschaffen voor in de hulpverlenerstassen die zij gebruiken bij operationele inzet. De EHBO Denekamp is jaarlijks actief bij meer dan 40 evenementen in Denekamp, Lattrop, Tilligte, Beuningen en Noord-Deurningen. Beslis mee en steun de EHBO-vereniging en stem tussen 4 en 26 september op de EHBO-vereniging. Kijk ook op de Facebookpagina: EHBO Denekamp

Slechts één op de vijf mensen heeft een EHBO-diploma. Meer mensen met deze basiskennis zou erg fijn zijn.
EHBO Rossum-Saasveld biedt dit najaar een basiscursus EHBO aan 14 mei, 13:29
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 13:29
Afbeelding
Ontdek de geheimen van Huis Singraven 14 mei, 12:56
Afbeelding
Militaire oefening regio IJsselland en Twente komende week 14 mei, 10:25
Afbeelding
Campagne: let iets vaker op de snelheid in het verkeer 13 mei, 13:07
Hoewel wespen vaak als hinderlijk worden ervaren, spelen ze een belangrijke rol in het ecosysteem.
Komt de tijd van wespen er weer aan? 13 mei, 13:02
Afbeelding
Vakantiegeld komt eraan! 13 mei, 10:31
Afbeelding
Nominaties voor het sportgala 12 mei, 14:05