Special Manuela Nzenge
Special Manuela Nzenge

Swing mee met Peter ‘Sinatra’ Douglas en meer in Special TV Muziekshow

Cultuur

REGIO - Peter ‘Sinatra’ Douglas, die finalist was in het eerbetoonprogramma The Tribute, is te gast in de tweede uitzending van het programma Special TV Muziekshow op RTV Oost. Het programma wordt gemaakt en gepresenteerd door het team van Special TV, dat bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. De tweede aflevering wordt uitgezonden op woensdag 13 maart op RTV Oost.

In deze aflevering ontvangen Keizer & Van den Brink de sixties-band Highway ‘61, Nederlandse ‘Sinatra’ Peter Douglas, volkspopzanger Vinzzent en het jonge talent Dylan. Vinzzent zal samen met de Italiaanse singer-songwriter Francesco Palmeri hun hit ‘Dansé dansé’ laten horen, maar dan wel akoestisch.

Special Manuela Nzenge zal het vaakst gecoverde ‘Sinatra’-lied zingen. Natuurlijk weer met begeleiding van pianist Maarten de Groot.

Wie digitaal niet zo vaardig is, heeft vaak meer moeite om goede bank-gerelateerde informatie te vinden. Het Bankinformatiepunt kan helpen met algemene vragen.
Bankinformatiepunt in de bibliotheek Tubbergen 19 uur geleden
Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30