Mannen en polo’s horen bij elkaar

Er zijn gewoon dingen die goed bij elkaar passen. Wat dacht je van mannen en polo’s? De polo is inmiddels een eeuw oud en was in de beginjaren vooral een kledingstuk dat hoorde bij sport. De eerste polo is ook ontworpen door tennisser René Lacoste. Speciaal om bij warme temperaturen toch comfortabel een partijtje tennis te kunnen spelen. Maar de polo is meer geworden dan een kledingstuk om in te sporten.

Qua uitstraling zit een polo tussen een overhemd en een T-shirt in. Een overhemd heeft een wat formelere karakter en een T-shirt zorgt voor een wat meer casual look. Dat geeft ook gelijk aan dat een polo heel veelzijdig is. Een polo kan gedragen worden naar het werk, maar zeker ook in de vrije tijd. Daar hebben kledingmerken heel handig op ingespeeld. Er is bijzonder veel keuze in polo’s voor mannen.. Van de neutrale variant in effen kleuren tot die met drukke motieven en zeer uitgesproken kleuren. 

Kenmerkend voor een polo is toch wel de kraag, die vergelijkbaar is met die van een overhemd, maar veelal gemaakt wordt van geribbelde stof. Ook de knoopjes aan de voorzijde, niet over de hele lengte zoals bij een overhemd, zijn heel kenmerkend. Al zijn er tegenwoordig ook wel varianten waarbij de knoopjes vervangen zijn door een rits. Ook de korte mouwen horen echt bij een poloshirt.

Sans-online heeft een ruim assortiment polo’s voor mannen. Polo’s van merken als State of Art, Tom Tailor, PME Legend, Superdry en nog veel meer zijn allemaal te vinden in de webshop. Prijzen variëren tussen een paar tientjes en zo’n honderd euro. Alles bij elkaar opgeteld betekent dat, dat Sans voor elke man, voor elke gelegenheid, voor elke budget en voor groot en klein een polo heeft.

Meer berichten