Afbeelding

Lerros voor de basis en meer

Algemeen

Mannen die met hun kleding een statement willen maken en de mannen die gaan voor een gedegen basisgarderobe, kiezen voor Lerros. Dit kledingmerk heeft alles in huis om iedere man, elke dag en bij elke gelegenheid goed voor de dag te laten komen. Lerros heeft basiskleding in relatief neutrale kleuren, maar durft zeker ook kleur te bekennen. Het gebruik van prints wordt door Lerros niet geschuwd en deze combineren weer fantastisch met de basics.

Eén van de basics van Lerros is een klassieke chino, gemaakt van katoen met elastan. Een combinatie van materialen die ervoor zorgt dat de broek een hoog draagcomfort heeft. Wat niet als basic mag ontbreken in de klerenkast van de man is een spijkerbroek. Bij Sans vind je van Lerros spijkerbroeken in verschillende wassingen. Ook deze zijn gemaakt van een combinatie van  katoen en elastan, dus comfort is wederom gegarandeerd. Voor de zomer heeft Lerros van de de chino en spijkerbroek ook zonder de lange pijpen: de chino bermuda en korte spijkerbroek. Daarnaast heeft Lerros katoenen korte broeken met en zonder klepzakken aan de zijkanten in diverse kleuren. Om de klerenkast goed gevuld te hebben met een mooie basisgarderobe voor de zomer zijn niet alleen broeken nodig. Sans heeft daarom van Lerros ook overhemden met korte mouw, gemaakt van een mix van linnen en katoen, en poloshirts in uiteenlopende kleuren.

Met een mooie basis van Lerros ben je goed voorbereid op het vervullen van de taken waarbij je representatief voor de dag moet komen, voor de Casual Friday op kantoor, voor een terrasje pakken en voor alle andere gelegenheden. Voor wie iets meer wil kan bij Lerros kiezen voor kledingstukken in de meer uitgesproken kleuren. Nog een stapje verder? Lerros heeft broeken en shirts met grafische prints. Voor een echt zomers gevoel, zelfs op een regenachtige dag, kies je een palmbomenprint.

Afbeelding
Vrijwilligers van de EHBO gaan langs de deuren 13 apr, 18:07
Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen
Onderzoek één gezamenlijk sportbedrijf 13 apr, 14:02
De artiesten maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio.
Fair Tunes met Vocalgroup Ofkoors en Trio Gilet 12 apr, 18:09
VAST verwijst naar: Voor Aangepast Sporten Tubbergen.
Kinderkledingbeurs schenkt cheque aan VAST 12 apr, 14:03
Afbeelding
10e editie Kunst Kijken in Tubbergen 12 apr, 12:00
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Afbeelding
Wandel met een gids over Landgoed Singraven 11 apr, 18:52
 De tot aan dat moment minst scorende ploeg in de 4e divisie legde maar liefst zes ballen in het goal van TVC '28.
SDV Barneveld heer en meester in hun eigen huis tegen TVC '28 11 apr, 14:50