Boxspring Slaapcomfort houdt een win-actie.
Boxspring Slaapcomfort houdt een win-actie.

Boxspring Slaapcomfort is geopend

Algemeen

Boxspring Slaapcomfort geeft, naar aanleiding van de opening op Woonboulevard Almelo, een tweepersoons boxspring ter waarde van 998 euro weg!

Almelo - Slaapt u niet goed, wordt u niet fijn wakker of bent u simpelweg gewoon toe aan een nieuw bed? Kom dan eens kijken bij de nieuwe ruim opgezette vestiging van Boxspring Slaapcomfort op Woonboulevard Almelo.

Op tweede paasdag opende Boxspring Slaapcomfort haar deuren op Woonboulevard Almelo. En om dit te vieren geeft Boxspring Slaapcomfort een tweepersoons boxspring ter waarde van 998 euro weg! Om dit te winnen moet u facebookvriend van Woonboulevard Almelo worden en (op de fb-tijdlijn van Woonboulevard Almelo) de vlog liken en delen.

Ontwerp uw eigen droom 
Boxspring Slaapcomfort onderscheidt zich doordat uw boxspring binnen twee weken na bestelling gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd wordt. Ook nemen ze gratis uw oude bed retour om gerecycled te worden. De snelle levertijd kan gehanteerd worden, omdat deze hoogwaardige boxsprings in een Nederlandse fabriek gefabriceerd worden.
U bepaalt niet alleen de afmeting van de boxspring, maar ook de hoogte en het model van het hoofdbord. Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 650 soorten kleurvarianten en materiaalsoorten. Dit in combinatie met 90 dagen slaapgarantie maakt het uniek.

Nuchtere aanpak
In 2015 opende Boxspring Slaapcomfort haar eerste winkel in Ambt Delden. Al snel bleek dat zowel jong als oud deze Twentse beddenspecialist met haar diverse keuzemogelijkheden wist te vinden. Boxspring Slaapcomfort staat garant voor ruim opgezette winkels waar mensen in alle rust rond kunnen kijken.
Daarnaast hanteren de adviseurs in de winkel een nuchtere aanpak. Bent u op leeftijd en krijgt u uw oude bed zelf niet uit elkaar? Dit wordt kosteloos gedaan, waarna het bed wordt gerecycled. Ook belangrijk is de 90 dagen slaapgarantie.

Voor deze slaapgarantie worden geen extra kosten gerekend. Omdat Boxspring Slaapcomfort vertrouwd op haar advies en kwaliteit van de producten hanteren zij een niet goed 100 procent geld terug garantie op alles. Daarnaast heeft u vijf  jaar 100 procent garantie. Ook op toppers drie jaar en op senioren bedden met hoog/laag systeem tien jaar. Na de opening in Ambt Delden liet Enschede niet lang op zich wachten en nu is er dus ook een grote winkel geopend op Woonboulevard Almelo.

Naast de boxsprings kunt u bij Boxspring Slaamcomfort ook uitstekend slagen voor matrassen, toppers (waaronder split toppers), dekbedden, kussens en bedtextiel. Het bedtextiel sluit perfect aan bij de ontworpen boxspring met een ruim assortiment dekbedovertreksets, maar natuurlijk ook met moltons en hoeslakens, geschikt voor matras, topper en splittopper. Boxspring Slaapcomfort bevindt zich tussen de Jysk en de Gamma. Kom in een ongedwongen sfeer inspiratie op doen.’’

Afbeelding
EHBO Rossum eert jubilarissen 10 uur geleden
Afbeelding
Uitgifte bedrijfskavels op industrieterrein De Mors 10 uur geleden
Afbeelding
Twente in mediterrane sferen op het Stiftfestival in augustus 11 uur geleden
Afbeelding
Maak figuren van klei en leer er alles over bij Watermolen Frans 11 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van De Inloop in MFA Terra Nova 12 uur geleden
Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15