In plaats van de gebruikelijke open huizen in januari houdt Kaliber speeddates om kennis te maken met de diverse docenten.
In plaats van de gebruikelijke open huizen in januari houdt Kaliber speeddates om kennis te maken met de diverse docenten.

Speeddates met docenten bij Kaliber Kunstenschool in januari

Algemeen

De Kaliber kunstenschool zou aanvankelijk op 15 en 22 januari weer de open huizen houden om mensen kennis te laten maken. Hoewel deze in principe net na de lockdown vallen, heeft men toch besloten om deze niet door te laten gaan. De school wil graag een veilige omgeving bieden, maar met de huidige besmettingscijfers kan men dat voor het eind van januari niet garanderen.

OLDENZAAL/TUBBERGEN - Om mensen toch kennis te laten maken met het aanbod van Kaliber kiest men voor een alternatieve invulling in de vorm van speeddaten met docenten. Dit zal gehouden worden op 22 januari van 14.00 tot 15.00 uur.

Op www.kaliberkunstenschool.nl/speeddates kan men zich aanmelden voor speeddates van maximaal 10 minuten. Docenten van alle disciplines zijn vertegenwoordigd; of men nu geïnteresseerd is in de theaterklassen, zanglessen, ballet of andere uitingen. De docent kan alle vragen beantwoorden, iets laten zien of horen uit de lessen of een oefening doen. Deelnemers ontvangen via de mail een Zoom-link en uitleg. Wanneer men meer algemene vragen heeft over het totale aanbod dan kan men ook speeddaten met één van de dames van de klantenservice. Deelnemers kunnen in totaal vier speeddates boeken. Uiteraard is er ook gelegenheid om later een proefles te volgen. Kijk ook op de website voor actuele informatie over lessen en meer: www.kaliberkunstenschool.nl

De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 13 uur geleden
Er werden weer mooie sportieve prestaties geleverd!
Judoka's ontvangen weer diploma's bij competitie 14 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 15 uur geleden
Afbeelding
Noordoost-Twente kleurt oranje! 17 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 17 uur geleden
Afbeelding
Geslaagd Dinkellands schoolvoetbaltoernooi 18 uur geleden
(Foto: Robin Hilberink)
Quick te sterk voor TVC in matig duel 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11