<p>In plaats van de gebruikelijke open huizen in januari houdt Kaliber speeddates om kennis te maken met de diverse docenten.</p>

In plaats van de gebruikelijke open huizen in januari houdt Kaliber speeddates om kennis te maken met de diverse docenten.

(Foto: )

Speeddates met docenten bij Kaliber Kunstenschool in januari

De Kaliber kunstenschool zou aanvankelijk op 15 en 22 januari weer de open huizen houden om mensen kennis te laten maken. Hoewel deze in principe net na de lockdown vallen, heeft men toch besloten om deze niet door te laten gaan. De school wil graag een veilige omgeving bieden, maar met de huidige besmettingscijfers kan men dat voor het eind van januari niet garanderen.

OLDENZAAL/TUBBERGEN - Om mensen toch kennis te laten maken met het aanbod van Kaliber kiest men voor een alternatieve invulling in de vorm van speeddaten met docenten. Dit zal gehouden worden op 22 januari van 14.00 tot 15.00 uur.

Op www.kaliberkunstenschool.nl/speeddates kan men zich aanmelden voor speeddates van maximaal 10 minuten. Docenten van alle disciplines zijn vertegenwoordigd; of men nu geïnteresseerd is in de theaterklassen, zanglessen, ballet of andere uitingen. De docent kan alle vragen beantwoorden, iets laten zien of horen uit de lessen of een oefening doen. Deelnemers ontvangen via de mail een Zoom-link en uitleg. Wanneer men meer algemene vragen heeft over het totale aanbod dan kan men ook speeddaten met één van de dames van de klantenservice. Deelnemers kunnen in totaal vier speeddates boeken. Uiteraard is er ook gelegenheid om later een proefles te volgen. Kijk ook op de website voor actuele informatie over lessen en meer: www.kaliberkunstenschool.nl

Meer berichten