Afbeelding

Jeugdleden SDC ‘12 goed gemutst op veld

Algemeen

DENEKAMP - Op 9 januari is tijdens de instroomtraining de eerste SDC ’12 muts uitgereikt aan het jongste lid van de voetbalvereniging: Jep Kamphuis - 5 jaar.

Dit werd gedaan door de voorzitter van SDC ‘12, Ivo Zekhuis, samen met de vertegenwoordiger van de vrijwilligers (Bryan Bosch) die de jaarlijkse Kerstboomactie coördineren. Van dit geld, dat bestemd is voor de jeugd, besloot SDC ‘12 om dit jaar voor elk jeugdlid een muts aan te schaffen. Deze zullen verder via de materiaalcommissie uitgereikt worden. Normaliter zou SDC rond deze tijd ook de jaarlijkse kerstbomenactie houden, wat door de crisis niet haalbaar was. Toch hoopt de club dat mensen alsnog wat willen doneren. Dit kan via de link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=cj8EuG Kijk voor meer informatie over de club ook op: www.sdc12.nl.

Wie digitaal niet zo vaardig is, heeft vaak meer moeite om goede bank-gerelateerde informatie te vinden. Het Bankinformatiepunt kan helpen met algemene vragen.
Bankinformatiepunt in de bibliotheek Tubbergen 3 uur geleden
Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30