Foto:

Senioren Plus Toernooi

DENEKAMP - De Tennis Vereniging Denekamp organiseert op donderdag 23 juli haar jaarlijkse Senior Plus Toernooi (SPT).

Tennis is na wandelen en fitness de meest beoefende sport onder ouderen. In vergelijking met sommige andere sporten kun je tennis namelijk heel lang blijven doen. Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die graag leuke en gezellige wedstrijd willen spelen. Veel verenigingen organiseren daarom een Senior Plus Toernooi voor deze doelgroep; een lokale recreatieve activiteit die gekenmerkt wordt door gezelligheid en leuke tenniswedstrijden.

Gezellig
Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen… Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Toernooi! 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. TVD organiseert een SPT op donderdag 23 jul. De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur en de laatste wedstrijden zijn rond 15.00 uur afgelopen.
Doe mee en geef je op via: spt@tvdenekamp.nl. Bij de aanmelding graag je speelsterkte aangeven. Het inschrijfgeld, 7,50 euro is inclusief uitgebreide lunch. Aanmelden kan tot uiterlijk a.s. zaterdag 18 juli. Speelt u ook mee?

Meer berichten