TVC '28 won de wedstrijd met 2-6. Foto: Lukassen J.Q

TVC ’28 pakt opnieuw drie punten met een overtuigende overwinning

Algemeen

TUBBERGEN - TVC ‘28 reisde vol vertrouwen voor de vierde ontmoeting naar Haren bij Groningen tegen Be Quick 1887. Beide ploegen hadden zes punten uit drie duels behaald.

Bij de ploeg uit Tubbergen ontbraken Stef Roelofs en Daan Geerts. Mart Groothuis en Stef Snijders hadden de ziekenboeg verlaten en waren weer inzetbaar. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark De Esserberg in Haren.

TVC ‘28 had in het begin moeite met de manier waarop Be Quick speelde. In de 3e minuut kwam de thuisploeg al op 1-0. Enkele minuten later was het Wessel Hofste die met een bekeken schot de gelijkmaker liet aantekenen. In de 20e minuut was het opnieuw Hofste die uit een identieke situatie de 1-2 binnenschoot.

Even later redde Wouter Goos prima op een schot van de aanvaller van Be Quick. Vervolgens kreeg Stefan Huiskes nog een prima kans op de 5-meter maar zijn schot ging over.

TVC ‘28 wist voor rust nog twee keer te scoren. Maarten Booyink en Jelle Leenders waren de doelpuntenmakers na twee keer goed voorbereidend werk van Niek Starink. Een effectief TVC ‘28 ging rusten met een 1-4 stand.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld waarbij TVC ‘28 de meeste kansen kreeg. Nadat het eerste schot van Be Quick voorlangs ging was het even later Okke Schepers die de 1-5 binnenschoot en vervolgens nog een mogelijkheid kreeg om zijn tweede schot van de middag binnen te schieten.

Mart Groothuis en Thijs Koopman kwamen voor Okke Schepers en Niek Staarink. Diezelfde Groothuis zag al snel een bal van hem op de paal belanden en Sam Holsink uit de rebound over schieten. Even later zag Sam een bekeken schot net over gaan.

Het was Jelle Leenders die in de slotminuten nog de 2-6 liet aantekenen middels een kopbal uit een hoekschop van Koen Leemhuis.

Al met al een prima resultaat van TVC ‘28 richting de thuiswedstrijd van zaterdag 23 september om 18.00 uur in de derby tegen DETO.

Slechts één op de vijf mensen heeft een EHBO-diploma. Meer mensen met deze basiskennis zou erg fijn zijn.
EHBO Rossum-Saasveld biedt dit najaar een basiscursus EHBO aan 14 mei, 13:29
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 13:29