Afbeelding

FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord. Het werd een mooi duel in de uitverkochte Grolsch Veste, waarbij beide ploegen goed aan elkaar gewaagd waren.

In de eerste helft openden beide teams met aanvallen over en weer, op zoek naar vroege gaten in elkaars verdediging. Na het eerste halfuur speeltijd opende Feyenoord de score met een kopbal door Gimenez. Na de thee was Twente uiteraard gemotiveerd om de punten niet zomaar mee te geven. In de 68-ste minuut kopte Brenet een voorzet vanaf links door Michal Sadilek binnen. Een spannende eindfase, waarbij schoten op doel gestopt werden door beide keepers. Misidjan en Vaclav Cerny visten beide achter het spreekwoordelijke net.

Trainer Ron Jans was na afloop tevreden met het vertoonde spel voor eigen publiek, aldus de terugblik bij FC Twente. “Ik vond dat wij iets meer probeerden onder de druk van Feyenoord uit te voetballen, zij speelden wat sneller de lange bal. In de tweede bal vond ik Feyenoord ook wat beter eigenlijk, maar de hele wedstrijd ademde een voetbalgevecht uit. We hadden allebei kunnen winnen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en kan wel leven met dit resultaat.”

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 17 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42