Afbeelding

FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord. Het werd een mooi duel in de uitverkochte Grolsch Veste, waarbij beide ploegen goed aan elkaar gewaagd waren.

In de eerste helft openden beide teams met aanvallen over en weer, op zoek naar vroege gaten in elkaars verdediging. Na het eerste halfuur speeltijd opende Feyenoord de score met een kopbal door Gimenez. Na de thee was Twente uiteraard gemotiveerd om de punten niet zomaar mee te geven. In de 68-ste minuut kopte Brenet een voorzet vanaf links door Michal Sadilek binnen. Een spannende eindfase, waarbij schoten op doel gestopt werden door beide keepers. Misidjan en Vaclav Cerny visten beide achter het spreekwoordelijke net.

Trainer Ron Jans was na afloop tevreden met het vertoonde spel voor eigen publiek, aldus de terugblik bij FC Twente. “Ik vond dat wij iets meer probeerden onder de druk van Feyenoord uit te voetballen, zij speelden wat sneller de lange bal. In de tweede bal vond ik Feyenoord ook wat beter eigenlijk, maar de hele wedstrijd ademde een voetbalgevecht uit. We hadden allebei kunnen winnen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en kan wel leven met dit resultaat.”

Afbeelding
Bijeenkomst organisaties over armoedepreventie 20 mrt., 11:27
Afbeelding
Leren omgaan met dementie 19 mrt., 10:24
Afbeelding
Column Marleen Bode: Thuis 18 mrt., 14:19
Afbeelding
Vogels spotten met de excursie 'Vroege vogels' in Mosbeek 18 mrt., 14:09
Afbeelding
Miep de Vries viert 98-ste verjaardag 18 mrt., 12:18
Afbeelding
Veel auto-ongelukken door slaaptekort 18 mrt., 10:05
Afbeelding
Succes voor lassers Canisius bij vmbo-laswedstrijd in Groningen 17 mrt., 18:14
Afbeelding
Toneelstuk 'Wie heeft het miljoen??' in Deurningen 17 mrt., 17:07