Afbeelding

‘Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour’

Zakelijk

“Het komend seizoen zien we dat veel mag”, vertellen Paul, Josephien en Daphne van Wigger Mode. “Zo zien we neutrale kleuren als beige, maar zeker ook de frivolere als appelgroen, roze en kobaltblauw in de collecties van bijvoorbeeld Summum, Nukus en Fabienne Chapot.”

LOSSER - Wat kleur betreft is dus veel mogelijk en dat geldt voor heel veel aspecten van de voorjaarsmode. Waar voorheen skinny echt een overheersende trend was voor broeken, is het nu van flare en wide leg tot cargo. “En als je toch skinny draagt, dan is dat geen enkel probleem”, aldus Daphne. Die kenmerkende opgestikte zakken van een cargo-broek zijn komend seizoen overigens ook terug te vinden op onder meer jasjes en rokken. “Denimrokken tot halverwege de kuit zijn weer helemaal terug van weggeweest”, voegt Daphne toe. “Evenals de bomberjacks!”

“Bijzonder dit seizoen is de subtiele glitter en glamour, van mooi glanzende stoffen tot broderie en borduursels”, gaat Daphne verder. “In de nieuwe collecties zien we ook dat juist mouwen en de halslijn de aandacht trekken. Er wordt mee uitgepakt. Om het geheel af te maken volstaan een paar mooie oorbellen of een armband.”

Paul: “Josephien en Daphne doen vooral de inkoop van de nieuwe collecties en ze letten daarbij natuurlijk op de trends, maar ook dat kleuren van de verschillende kledingmerken bij elkaar passen, dat jong en oud bij ons slagen kan en dat we kleding uit meerdere prijsklassen hebben. Duurzamere kleding lijkt nu voor de klant ook belangrijker te worden, maar wij kijken er al jaren naar. Maar kleding is iets wat je moet ervaren, dus kom gewoon eens binnen bij ons.”

Wigger Mode
Raadhuisstraat 16-18 Losser
www.wigger-mode.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 12 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 13 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51