TVC '28 moest helaas weer een verlies incasseren.
TVC '28 moest helaas weer een verlies incasseren.

TVC ‘28 verspeelt kostbare punten

Sport

Zondagmiddag kwam de Midden Arnhemse Sport Vereniging uit Arnhem, beter bekend als MASV, op bezoek in Tubbergen. Voor de mannen van trainer Berthil ter Avest was het zaak om de 3 punten op Sportcomplex De Grote Moat te houden om verwijderd te blijven van plek 13 om nacompetitievoetbal te ontlopen. 

TUBBERGEN - Aan het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer. In de achtste minuut kreeg Mart Groothuis de bal uit de kluts en schoot uit de draai tegen de buitenkant van de paal. Vlak daarna wist doelman Ruud Hesselink, die weer op het honk stond vanwege de schorsing van Wouter Goos, uitstekend te redden op een snelle uitbraak van MASV. Linksbuiten Justin Paal wist een 100% kans niet af te ronden. Even later was Ruud Hesselink wederom de rots in de branding door een één-op-één duel te winnen. En in de zeventiende minuut was het wel raak. Een goede aanval werd doeltreffend afgerond door Youri Roseboom van MASV, 0-1. In de eerste helft lieten de middenvelders van TVC ’28 te veel ruimte voor de mannen uit Arnhem. Het was aan doelman Ruud Hesselink te danken dat het met de rust slechts 0-1 stond.

Tweede helft

Doordat TVC ’28 de toss wist te winnen kon er in de tweede helft naar de kantine toe gevoetbald worden. Plaaggeest Justin Paal van MASV bleef in de kleedkamer en bij TVC ’28 kwamen Maarten Booijink en Jeffrey Huizinga in het veld voor Koen Fleer en Daan Geerts. Bij een 0-1 stand was er nog van alles mogelijk. Direct na rust kreeg Mart Groothuis een 100% kans op de gelijkmaker. Helaas voor hem en TVC ’28 ging zijn doelpoging voorlangs. MASV ging daarna op zoek naar de gelijkmaker. Ruud Hesselink wist een goed schot te pareren en vervolgens voorkwam de lat dat het scorebord op 0-2 zou worden gezet.

Onbenutte kansen

In de zestigste minuut was het Thijs Koopman, die uit een goed genomen vrije trap van Sam Holsink, een mooie kopkans kreeg. Helaas kopte hij de bal recht in de handen van de keeper. In de 77-ste minuut was er een bodycheck op Koen Leemhuis, zonder dat er een bal in de buurt was. De scheidsrechter deed het af met geel, maar Koen moest daarna het veld verlaten. In de 84-ste minuut volgt er een bal achter de verdediging van MASV. Sam Holsink is sneller bij de bal dan de keeper en gaat er langs. Helaas wordt de inzet van Sam knap uit de goal gewerkt door een verdediger van MASV.

Het doek valt

Vlak daarna valt dan toch de 0-2. Krijn Meeuwsen van MASV hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen met zijn hoofd op een afgemeten voorzet. TVC ’28 laat het er niet bij zitten en in blessuretijd weet Mart Groothuis toch de 1-2 aan te tekenen. Helaas was de resterende tijd te kort om nog gevaarlijk te worden voor de eventuele gelijkmaker. Al met al een zure en dure voetbaldag voor het vlaggenschip van TVC ’28.

Volgend duel

Deze week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Pelikaan S. Dan is het devies; uitgaan van eigen kracht en zorgen dat de 3 punten meegaan naar Tubbergen om weg te blijven van plek 13!

Blijf op de hoogte

Ook graag op de hoogte blijven van de verrichtingen van de diverse elftallen van TVC ‘28? Kijk voor het actuele clubnieuws, uitslagen en meer op hun website: www.tvc28.nl 

Ondanks een 1-2 in blessuretijd wist TVC '28 het tij niet meer te keren.
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 12 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 13 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51