<p>OV ambassadeurs Henk de Klerk en Ad Schellekens.</p>

OV ambassadeurs Henk de Klerk en Ad Schellekens.

(Foto: ROB KLEERING VAN BEERENBERGH)

Maak eens een OV-proefreis

Regelmatig worden in Twente inloopspreekuren gehouden door de OV-ambassadeurs. Mensen kunnen hier terecht met al hun vragen over het reizen met de bus en trein. De vrijwillige ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die leeftijdsgenoten op weg helpen.

OLDENZAAL - Het eerstvolgende OV-spreekuur in Oldenzaal staat gepland voor dinsdag 21 juni, van 14.00 tot 15.30 uur in het Michgoriushuis aan de Marktstraat 10-12. Men kan er terecht met vragen over onder meer abonnementen en het opladen van de OV-kaart.

Nog leuker dan praten over het reizen is het écht reizen! Om de opgedane kennis in de praktijk te brengen houden de OV-ambassadeurs ook weer een proefreis. Zij helpen dan onder meer met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken. Aanmelden kan op het inloopspreekuur en ook via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038 - 45 40 130. De proefreis zal gehouden worden op maandag 27 juni, met als vertrekpunt het Oldenzaalse station. Hier kan men dan reizen met zowel bus als trein. De OV-ambassadeurs houden ook in andere gemeenten dit soort activiteiten. Kijk voor de actuele planning op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur 

Meer berichten