<p>Lekker op pad met de bus deze zomer. Wanneer u vragen hebt kunt u terecht bij het OV-spreekuur in het kulturhus in Denekamp.</p>

Lekker op pad met de bus deze zomer. Wanneer u vragen hebt kunt u terecht bij het OV-spreekuur in het kulturhus in Denekamp.

(Foto: Robert Oosterbroek)

OV-spreekuur weer hervat in kulturhus

DENEKAMP - Het openbaar vervoer is tegenwoordig weer goed bruikbaar voor dagelijkse reizen of af en toe een leuke dagtrip. Maar wie weinig of niet met het openbaar vervoer reist, kan wel eens verstrikt raken in de wirwar van vervoerders, abonnementen, in- en uitcheckmogelijkheden, instaptarieven, minimumsaldo’s en meer. Om u hierbij te helpen zijn er de OV-spreekuren.

De regionale OV-ambassadeurs zijn ook weer begonnen met de fysieke spreekuren, waaronder in Denekamp. Eerder werden ook digitale spreekuren gehouden, maar deze zijn uiteraard niet voor alle doelgroepen even handig. U kunt vanaf nu weer fysiek terecht bij het spreekuur in het kulturhus aan de Oranjestraat 21.Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 5 augustus van 14.00 tot 15.30 uur. Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Bel 038 - 303 70 10. Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in deze vakantieperiode. Kijk ook op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Meer berichten