Ook het volleybal keert weer terug als gezellig onderdeel van de Volksfeesten Albergen.
Ook het volleybal keert weer terug als gezellig onderdeel van de Volksfeesten Albergen.

Vier dagen feest in Albergen met een boordevol topprogramma

Algemeen

Twee jaar lang bleef het stil op het feestterrein in Albergen. Dit jaar gaat daar verandering in komen! Van deze vrijdag tot en met komende maandag zijn namelijk weer de jaarlijkse Volksfeesten Albergen.

ALBERGEN - Uiteraard pakt de organisatie dit jaar extra uit om de bezoekers een bijzonder feest te geven. Na twee sobere jaren is heel Albergen hier immers wel aan toe. Het programma bevat voor iedereen wat leuks; van de sportieve jeugd tot de volwassen muziekliefhebber. Het belooft voor iedereen weer een waanzinnig weerzien te worden. Zeker ook voor de acts die de afgelopen twee jaar de sfeer van dit soort grotere festivals moesten missen.

Deze vrijdagmiddag is de aftrap met een bedrijvenuurtje, waarna men vanaf 20.00 uur los gaat met het Wiesnfest. Zaterdagmiddag is het feestterrein het domein van de sportieve jeugd. Onder de noemer Kidstime kunnen leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van 13.00 tot 17.00 uur deelnemen aan een sportief circuit. Zaterdagavond staan Hakviolen, Dune en Charly Lownoise op het podium in de feesttent vanaf 20.30 uur.

De zondagochtend begint ontspannen, met de gebruikelijke Pinksterrit vanaf 08.45 uur. Na deze fietstocht is er een gezellige bingo. In de middag keert het Noabercabaret terug om 16.00 uur; Twentse humor en muzikale gezelligheid met onder meer Helligen Hendrik en Wilfried Finkers. Zondagavond is de Tribute Night, met tributes van Abba, AC/DC en Hazes.

Maandagmiddag is het sportieve Pinksterball, waarbij weer volleybalvelden uitgezet worden op het trainingsveld van de Tukkers. Dit duurt dan van 14.00 tot 19.00 uur met een gezellige afterparty. De officiële afsluiting is van 18.00 tot 23.30 uur met een DJ.

Veel activiteiten van de Volksfeesten Albergen zijn gratis te bezoeken, voor sommige zijn echter wel kaarten nodig. Kijk voor de laatste actuele informatie en kaartverkoop op de website: www.volksfeesten-albergen.nl 

Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 14 uur geleden
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 15 uur geleden
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Afbeelding
Rustig aan op het Thijplein Rossum 3 mei, 13:46