Van ballen tot bomen en allerlei vormen van verlichting: Tuin Totaal Oldenzaal maakt de kerstdagen gezellig!
Van ballen tot bomen en allerlei vormen van verlichting: Tuin Totaal Oldenzaal maakt de kerstdagen gezellig!

Tuin Totaal al helemaal in kerstsfeer

Algemeen

De dagen worden korter; het is eerder donker en we kijken al weer vooruit naar de komende kerstdagen. Hét feest van sfeer, gezelligheid en licht. Even helemaal tot rust komen en genieten van het moment met vrienden en familie; dat is waar het om draait. Een sfeervolle aankleding van huis en tuin dragen hier aan bij. Tuin Totaal Oldenzaal is inmiddels helemaal in kerstsfeer uitgedost. Maar ook op alle ándere momenten van het jaar kunt u hier terecht voor uitstekend advies en een breed assortiment.

OLDENZAAL - Mensen zijn momenteel weer op zoek naar sfeer en belevenis. We brengen wat meer tijd thuis door, waar we het graag gezellig willen maken. Een feestelijke aankleding past helemaal binnen deze wens. Tuin Totaal Oldenzaal biedt naast de echte kerstboom weer een mooie selectie kunstbomen aan in allerlei formaten. Zo zijn er leuke kleinere bomen die bijvoorbeeld voor het raam geplaatst kunnen worden.

De kerstdagen zijn traditioneel het feest van licht; dit is goed te merken bij Tuin Totaal Oldenzaal. Zo is één van de trends van de afgelopen jaren de sierverlichting. Bijvoorbeeld decoratieve kerstbomen van (LED)verlichting die aan de muur gehangen kunnen worden. Voor de binnen- of buitenboom, kransen en de woonkamer is er passende verlichting te vinden om de donkerste dagen van het jaar te verjagen!

Verder zijn er de nodige leuke items te vinden die op andere momenten sfeer brengen in huis. Zo heeft men een ruime selectie woonaccessoires zoals lantaarns, kussens, wanddecoratie en vele geurkaarsen van WoodWick. Leuk voor het eigen huis, maar ook bij uitstek geschikt als een geschenk.

Nieuw in het assortiment is de categorie werkkleding en werkschoenen; sinds oktober zijn er items te vinden van diverse gerenommeerde merken. Bijvoorbeeld veiligheidsschoenen van Steel Blue en Grisport. Stevige kleding en schoeisel maakt het werken aangenamer én veiliger. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje...

Verder staat Tuin Totaal Oldenzaal bekend om de brede selectie aan tuin- en kamerplanten en eigengemaakte boeketten snijbloemen. Ook voor bijvoorbeeld een rouwarrangement bent u aan het juiste adres. Verder kunt u er terecht voor al uw tuinbenodigdheden, van zaaigoed en gereedschap tot tuinkachels en potterie. Bij de dierenafdeling treft u alles voor uw huisdier, evenals strooivoer en voedereikels voor vogels. Zij kunnen in de winter vaak wel wat extra’s gebruiken. Wilt u graag uw tuin een echt vogelparadijs maken? Dit is een goed moment om een vogelhuisje op te hangen.

Tuin Totaal is gevestigd aan de Grondmanstraat 10 in Oldenzaal. Op maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op de zondag bent u welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor inspiratie en meer op Facebook: ‘Tuin Totaal Oldenzaal’ of bezoek de website: www.tuintotaaloldenzaal.nl

Afbeelding
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 12 uur geleden
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 13 uur geleden
Afbeelding
Zwembad de Kuiperberg op zondag 28 april weer open 13 uur geleden
Afbeelding
Eerste dameselftal SDC '12 viert kampioenschap 14 uur geleden
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 14 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 15 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 15 uur geleden