wandelkr 4
wandelkr 4 Foto: Picasa

Wandelen in Engels’ Tuin

Algemeen

OOTMARSUM - Wie dit voorjaar sfeervol wil genieten van een mooie wandeling kan ook eens stadspark Engels’ Tuin in Ootmarsum bezoeken. 

Het park en het theehuis hebben een rijke, interessante geschiedenis met veel bijzondere plekjes. Zo leent het park zich uitstekend voor een langere wandeling, met voldoende rustpunten om extra te genieten van dit cultuurhistorische gebied. Bezoekers kunnen ook genieten in het theehuis, bijvoorbeeld voor een high tea of lunch. Dit historische pand werd gebouwd in 1830 door de laatste Hofmeijer, Jan-Hendrik Engels van Beverforde. Na zijn dood schonk hij het theehuis, park en overig bezit aan zijn zus, juffrouw Engels. Het theehuis is onder meer in gebruik als trouwlocatie vanwege het sfeervolle karakter. Kijk ook op: www.engelstuin.nl

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 14 uur geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 14 uur geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34