Afbeelding

Informatieavond over bouwplan Noord-Deurningen

Algemeen

NOORD-DEURNINGEN - De kaveluitgifte voor het woningbouwplan Zuudplas in Noord-Deurningen kan komende week van start gaan. Het bestemmingsplan is nu namelijk onherroepelijk. Om belangstellenden te informeren organiseert de gemeente volgende week donderdag, 3 september, een informatieavond.

Aan de Zuudplas fase 3 is een deel van het perceel opnieuw verkaveld. Aanvankelijk zouden hier alleen vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen komen. Er kwam namelijk vraag vanuit de kernraad of er ook rijtjeswoningen gebouwd zouden kunnen worden, geschikt voor starters en senioren. Twee belangrijke doelgroepen in Noord-Deurningen. Om dit mogelijk te maken herverkavelde de gemeente een perceel, zodat er twee rijen van drie woningen kunnen worden gebouwd.

Informatieavond
Volgende week donderdag, 3 september, organiseert de gemeente vanaf 20.00 uur een informatieavond in kulturhus De Mare. Aanmelden moet voor 1 september, door te emailen naar kavels@noaberkracht.nl of telefonisch, 0541-85 41 00. Vraag naar het team vastgoed en grondzaken.

Kaveluitgifte
Op 7 september start de procedure voor kaveluitgifte. Belangstellenden hebben dan tot 1 oktober de tijd om dit aan te geven bij de gemeente. De kavels worden dan op 5 oktober officieel toegewezen. Kijk voor meer informatie ook op: www.kavelsindinkelland.nl

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland gisteren
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag gisteren
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34