OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We glijden met je mee naar de zomer!

Algemeen

BAD BENTHEIM - Gratis strandstoelen en parasols, een speeltuin-uitbreiding met nieuwe nestschommels, een nieuwe glijbaan en nog veel meer. Het Badepark Bentheim biedt op en top vermaak deze zomer!

Het royale, natuurlijke buitenzwembad heeft ruim 1.800 vierkante meter water, compleet met duiktoren. Zowel zwemmers als niet-zwemmers vermaken zich optimaal; zo zijn er ook uitgestreken speel- en ligweiden met een waterspeeltuin, strandvolleybal en voetbalvelden. Deze zorgen voor veel afwisseling, plezier en ontspanning. Ondergedompeld in de natuur geniet u van chloorvrij zwemplezier; door het grindbed is het water op een natuurlijke manier gezuiverd en biedt altijd schoon zwemplezier. Voor kinderen is de toegang tot het buitenzwembad slechts 1,50 euro. Voor volwassenen is dit 3 euro en voor gezinnen (twee volwassenen en maximaal drie kinderen) is dit slechts 7 euro.

Volop pret
Als alternatief kunt u met een kleine meerprijs ook gebruik maken van het veelzijdige indoor waterpark. Hier is van alles te beleven voor de hele familie: een glijbaan met daglichteffecten, de lazy river, massagestoelen, het sportbad en een peuter speelruimte. De exclusieve sauna is het hele jaar door geopend.

Kom tot rust
Om écht goed tot rust te komen kunt u ook een bezoek brengen aan de vijf aantrekkelijke sauna's en uiteraard de natuurlijke zwemvijver. Het nieuw geopende Wellnesslandschap nodigt uit om te ontspannen en tot rust te komen. Zo kunt u ook genieten van een deskundige massage, hammam-ervaringen en cosmetische behandelingen in de schoonheidsafdeling 'Pure Silk'. Het reserveren bij Pure Silk kan via 0049-5922-999 4529 of per email via opbadepark@salonpuresilk.nl

Meer informatie
Bel voor meer informatie over prijzen, openingstijden en evenementen met: 0049-5922 999 450 of kijk op: www.badepark-bentheim.de

Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 9 uur geleden
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 11 uur geleden
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Afbeelding
Rustig aan op het Thijplein Rossum 3 mei, 13:46