Afbeelding

Stem op SDC ‘12 voor club van het jaar

Algemeen

DENEKAMP - Zoals eerder al aangekondigd via divers social media) kanalen, neemt SDC ‘12 ook dit jaar weer deel aan de ‘Club van het Jaar’ verkiezing van de Rabobank. Er kan vanaf nu gestemd worden op SDC ‘12!

Het is een uitdagend seizoen geweest voor alle vereniging in Nederland. Desondanks kijkt SDC ’12 met een positieve blik vooruit en was de veerkracht groter dan ooit volgens de vereniging. Ook bij SDC ‘12 zijn er vele mooie initiatieven geweest om de club onder de aandacht te houden en de binding tussen de mensen en leden te behouden, wat bij een ‘Doarperclub’ als SDC ‘12 hoort.

Proces
Er kan op SDC ‘12 gestemd worden tot en met zondag 23 mei. De club hoopt dat leden en achterban zoveel mogelijk op deze mooie club willen stemmen. De gemeentewinnaars worden bepaald door het aantal stemmen, ze hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te komen voor de titel van gemeentewinnaar. De jury kiest vervolgens per provincie uit een top 5 de provinciewinnaar om uiteindelijk in de laatste fase te komen om de titel club van het jaar binnen te slepen. De vakjury zal uiteindelijk de landelijke winnaar kiezen.

Stem nu!
Via www.clubvanhetjaar.nl/sdc12-sportclub-dinkelland-1 kun je stemmen, vergeet daarna niet om je stem te bevestigen via je e-mailadres.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 2 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37