Goed weer, mooie auto's en gezelligheid: het zal hopelijk weer een mooie toertocht worden!
Goed weer, mooie auto's en gezelligheid: het zal hopelijk weer een mooie toertocht worden! Foto:

Toertocht van oldtimerclub 't Oale Brik zondag 4 juni

De oldtimerclub 't Oale Brik uit Geesteren organiseert voor de zevende keer een toertocht op zondag 4 juni. Dit is in het weekend waarin ook de kermis en andere activiteiten in het dorp plaatsvinden.

GEESTEREN - Er is een mooie tocht uitgezet door het Twentse landschap. De route gaat over de binnenwegen waar rustig wordt gereden en van de omgeving kan worden genoten. Tijdens een pauze onderweg is er gelegenheid om met elkaar over technische zaken te praten of gewoon gezellig met elkaar te genieten onder het genot van een lunchpakket. Na afloop is het gezellig nazitten bij het eindpunt van de toertocht, camperplaats Het Witteven.


Uiteraard hoopt de organisatie weer op voldoende animo, mooi gepoetste klassiekers én uitstekend weer. Heeft u een klassieker en wilt u meerijden, dan kunt u zich opgeven voor de tocht via de website www.oale-brik.nl Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers alvast hun voertuig opstellen aan de Vriezenveenseweg bij De Aanleg, waar de liefhebber dan alvast een kijkje kan nemen. De tocht is ongeveer 80km en start om 11:30 uur. Wilt u weten hoe het vorig jaar was? Kijk dan op de Facebook pagina @Oalebrik.