Het Stroat Ensemble staat weer garant voor een spetterende show tijdens Markloawen Muzikaal.
Het Stroat Ensemble staat weer garant voor een spetterende show tijdens Markloawen Muzikaal.

Stroat Ensemble te gast bij Markloawen Muzikaal

Algemeen

O.C.V. De Markloawen houdt komende zondag 22 januari weer het feest Markloawen Muzikaal. Het Stroat Ensemble komt om de boel op de kop te zetten!

OLDENZAAL - Twente, Nederland, Europa het Stroat Ensemble uit Oldenzaal is een feest-Big Band, die al meer dan 33 jaar overal de vrolijkste en mooiste muziek maakt. Het doel is steeds hetzelfde: als vrienden onder elkaar met swingende muziek & spontane grappen een feestelijk sfeertje bouwen! Vier dit feestje mee met Gravin Wendy, Graaf Björn en Sik Benno onder de lijfspreuk “Feeske hier, feeske doar. Carnaval viert wie met mekoar” Of ga in polonaise met de Jeugdgraaf Finn en Jeugdgravin Linde onder hun lijfspreuk: Carnaval met Linde & Finn, lekker knallen heel veel zin!

Op deze ochtend wordt ook de Gouden Gaai winnaar bekend gemaakt, iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Markloawen, ben je nieuwsgierig kom langs….en maak het mee. 

Begin de zondag met een gezellig feest bij het Landhuis op 22 januari om 11.11 uur! Hotel Het Landhuis is gevestigd aan de Bentheimerstraat 118. De zaal is open om 10.30 uur, toegang is gratis.