Jack Sparrow is te gast bij de Braderie op de Woonboulevard.
Jack Sparrow is te gast bij de Braderie op de Woonboulevard. Foto: Wouter Bos

Straattheater op de Woonboulevard

Verwonderend straattheater op Woonboulevard Almelo. Het gebeurt allemaal zondag 25 september tijdens de Zondag Braderie op de Woonboulevard.

Almelo - Zonder alles van tevoren te verklappen lopen er zondag 25 september in ieder geval de nodige bijzondere typetjes over de Zondag Braderie op Woonboulevard Almelo.


Jack Sparrow

Zo kun je zomaar tegen het gevaarlijke lijf van Jack Sparrow aanlopen of geknuffeld worden door een mega grote Winnie de Pooh.
En laat je niet over het hoofd lopen door mensen met hele lange benen.
Het belooft weer een gezellige dag te worden.
Dit keer begint de Braderie één uurtje eerder: van 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom.


'ook is het heerlijk vertoeven op de terrassen'

Bonny'z

Ook Bonny`z is weer van de partij. De kinderen kunnen bij haar geheel gratis en onder professionele begeleiding Street-Art maken.
Een prachtig schilderij in 'droge 'graffiti stijl. Ook de make-up artiesten maken van iedereen die maar wil een waar kunstwerk. Wil je op Jack Sparrow lijken of juist op een mooie prinses of monster? Alles is mogelijk.


Muzikale Cowboy Ben

Kijk tijdens de Woonboulevard Almelo Zondag Braderie ook even uit voor het gekke paard met daarop rijdend Cowboy Ben.
Op een ludiek drafje loopt het paard met de Cowboy op zijn rug over de braderie en wordt iedereen vermaakt met heerlijke countrymuziek en Nederlandstalige meezingers.


Smulkramen aanwezig

Naast alle snuisterijtjes en speelgoed zullen uiteraard ook de smulkramen niet ontbreken, met onder meer een kippenkraam, de worstenkoning en een loempiakraam.
Maar gedurende de Zondag Braderie kun je ook heerlijk vertoeven op de terrassen van BLVD60 (the Orient Express) of McDonalds.

Dat de winkels opruiming houden, is ook een reden om de Zondag Braderie op de Woonboulevard te bezoeken.

Afbeelding