De Twentse Rakker & Zoon in de studio aan de Glindestraat. (Foto/Tekst: Martin Meijerink)
De Twentse Rakker & Zoon in de studio aan de Glindestraat. (Foto/Tekst: Martin Meijerink) Foto: Picasa

Oldenzaalse piratenavond bij het Stadscafé Moatman

Liefhebbers van piratenmuziek kunnen weer even uit het dak gaan. Zaterdag 17 september om 20.00 uur wordt in Stadscafé Moatman de vijfde piratenavond georganiseerd. 

OLDENZAAL - In zijn eigen gebouwde piratenstudio in Oldenzaal, modern ingericht en van alle radio- en elektronica-snufjes voorzien, daar is Willem Rijgwaart te vinden. Hij niet alleen, ook zijn zoon Jarno is aangestoken en aangemoedigd door zijn vader. Beide voelen zich daar in hun element. Hij, Willem, leerde het geheime zenden van zijn vader en nu inspireert hij zijn zoon.

Zaterdagavond 17 september om 20.00 uur gaat bij Stadscafé Moatman de piratenavond van start met vele meezingers; de teksten kennen ze uit hun hoofd. Van 'Vuile huichelaar' tot 'Annie en haar Tassie'. Er zijn optredens van Wouter de Polkaman, artiest Alwie Kroeze en Partyband Heer en Meester. Willem Rijgwaart en zijn zoon zijn de man achter de Twentse Rakker & Zoon. Het wordt een muzikale bonte avond met een grote schare geheime zender vrienden. Kaartverkoop bij Stadscafé Moatman aan de Ootmarsumsestraat 13 in Oldenzaal. In de voorverkoop €5 en aan de kassa €7,50.