Afbeelding
Foto:

Pronto Wonen in Oldenzaal

OLDENZAAL - Woonboulevard Oldenzaal heeft een nieuwe winkel geopend: ‘Pronto wonen'. Je vindt hier een mooie collectie meubels die je nergens anders ziet, in verschillende stijlen van industrieel, landelijk, tot modern. Geschikt voor klanten in alle leeftijden. En ook heel veel leuke betaalbare accessoires. ‘Precies zoals jij het wil', zoals de slogan al aangeeft. "Wij zijn het 41ste filiaal van Pronto Wonen in Nederland,” vertelt Mark van Gils enthousiast. "Door de landelijke formule kunnen we scherp inkopen en de beste en laagste prijsgarantie bieden."

Pronto Wonen bevindt zich direct bij de hoofdingang van de Woonboulevard. Je kijkt je ogen uit in deze nieuwe winkel. Eetkamerstoelen, tafels, banken, kasten, verlichting, relaxfauteuils en kapstokken: je hele huis kan hier ingericht worden en er kan ook een afspraak gemaakt worden voor een interieuradvies op maat!


"Bijna alles kan en de meeste meubels zijn snel leverbaar, vaak binnen een week,” legt Mark uit. Ben je benieuwd naar deze nieuwe woonwinkel? Het enthousiaste nieuwe team staat voor je klaar. Kom je snel een kijkje nemen? Pronto wonen is op maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur en iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De winkel is gevestigde op de Woonboulevard, Kleibultweg 48 in Oldenzaal. Tel: 0541-850130. Kijk voor meer informatie op: www.prontowonen.nl.

Pen