Goed advies en betrouwbare plaatsing zijn belangrijk bij de aanschaf van zonnepanelen. Voshaar Zonnesystemen geeft graag een passend advies.
Goed advies en betrouwbare plaatsing zijn belangrijk bij de aanschaf van zonnepanelen. Voshaar Zonnesystemen geeft graag een passend advies. Foto: Stock

Nu ook zonnepanelen bij Voshaar Zonnesystemen

Voshaar Zonnesystemen is een nieuw onderdeel van de Voshaar Groep. In 2009 begonnen zij met Voshaar Schuttingen, maar door de jaren heen groeide dit uit tot een heel veelzijdig bedrijf. Van containers tot bergingen, van grondwerk tot bestrating. Per 1 september komt hier nu ook de verkoop en installatie van zonnepanelen bij. 

TWENTE - Kwaliteit, open communicatie, snelle levering en betrouwbaarheid zijn belangrijke kernwaarden voor de Voshaar Groep. Uiteraard met de Twentse nuchterheid die mensen gewend zijn en zonder verrassingen achteraf. De markt voor zonnepanelen is volop in beweging en steeds meer mensen hebben interesse in deze duurzame energiebron.

Wanneer je een zonnesysteem wil laten plaatsen, moet je er wel op kunnen vertrouwen dat het goed gebeurt. En dat je vooraf het juiste advies krijgt. Voshaar Zonnesystemen maakt gebruik van goed opgeleid eigen personeel voor verkoop en zorgeloze plaatsing. "Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Zonder verrassingen achteraf. Twentse nuchterheid, dat is onze kracht!" Kijk voor meer informatie ook op: www.voshaar-zonnesystemen.nl