Opruimen of juist graag een goed gevulde kast voor weinig? De beurs is leuk om rond te snuffelen.
Opruimen of juist graag een goed gevulde kast voor weinig? De beurs is leuk om rond te snuffelen. Foto: Shutterstock

Kinderkledingbeurs op 1 oktober in Tubbergen

Op 1 oktober is er weer een tweedehands herfst en winter kinderkledingbeurs in Tubbergen. Deze zal gehouden worden in Dorpshuis De Huve aan de Prins Bernhardstraat 11.

TUBBERGEN - Het aanbieden van kleding voor verkoop op de beurs kan op vrijdag 30 september tussen 08.30 en 14.00 uur. Men kan de kleding op afspraak langs brengen. Een afspraak maakt men door te mailen naar: 2ehandskinderkledingbeurs@gmail.com met daarin het aantal in te brengen kledingstukken en een voorkeur voor een (door de werkgroep te bepalen precieze) tijd in de morgen of middag. De prijs van de ingebrachte kleding wordt ter plekke samen met u door een groep vrijwilligsters bepaald. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 27 september 18.00 uur.

De daadwerkelijke verkoop is op zaterdag 1 oktober van 09.30 tot 12.00 uur. Van de opbrengst van de verkochte kleding is 70 procent voor u en 30 procent voor een goed doel. De kledingbeurs steunt telkens een andere groep vrijwilligers in Tubbergen. Het precieze doel voor dit jaar maken zij onder andere via hun Facebookpagina bekend. De ingebrachte kleding moet schoon, heel en gangbaar zijn. Niet verkochte kleding kan men terugkrijgen óf schenken aan gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De werkgroep zal ervoor zorgen dat de kleding bij deze gezinnen die het kunnen gebruiken terecht komt. De Facebookpagina voor alle informatie en nieuwtjes: 2ehands Kinderkledingbeurs Tubbergen.