Ook voor de deelnemers is de terugkeer van CSI Twente een welkome ontwikkeling. Veel nationale en internationale toppers komen weer in actie.
Ook voor de deelnemers is de terugkeer van CSI Twente een welkome ontwikkeling. Veel nationale en internationale toppers komen weer in actie.

CSI Twente keert terug na twee jaar van afwezigheid

Algemeen

De opbouw van CSI Twente is weer begonnen. Op 27 mei gingen de werkzaamheden van start voor dit paardensportevenement. “Dit jaar gaan we in recordtempo opbouwen!”, aldus de organisatie via Facebook. 

GEESTEREN - In 2020 en 2021 kon CSI Twente niet doorgaan in verband met de strikte regels tijdens de coronapandemie. Zowel de deelnemers, organisatie als bezoekers kijken dan ook weer reikhalzend uit naar éindelijk weer een evenement.

CSI Twente zal dit jaar gehouden worden van 9 tot en met 12 juni. De kaartverkoop is inmiddels ook gestart, deze zijn te koop via www.csitwente.nl

Naast het sportieve programma waar weer vele nationale en internationale toppers in actie komen, draait CSI Twente ook vooral om gezelligheid. De organisatie belooft dan ook vier dagen topamusement in het bruisende strodorp. Zo is er donderdag de Accent FM Road Show met Harten 10 en Bonnie St. Claire. Vrijdag JUMP up the 90’s met Beethoven - The Legends, Nakatomi & Rob Toonen. Zaterdag is het STAL op Stelten! met onder andere de Snollebollekes. Zondag sluit men af met de Grote Grijns van Twente met Sven Elias.