Van kennismaking naar een contract: DTZC werft weer woonbegeleiders voor de LosserHof.
Van kennismaking naar een contract: DTZC werft weer woonbegeleiders voor de LosserHof. Foto:

Krijg snel een contract bij DTZC

De Twentse Zorgcentra houdt komende zaterdag weer het evenement 'Van Contact naar Contract'. De opzet is dat mensen kennis kunnen maken met dit werk én al binnen een dag al dan niet een contract aangeboden krijgen.

TWENTE - Deze middag zal gehouden worden bij woonzorgcentrum De LosserHof aan de Oldenzaalsestraat 134, van 10.00 tot 14.00 uur. Iedereen die interesse heeft in een baan als woonbegeleider kan komen om kennis te maken met De Twentse Zorgcentra.


Tijdens dit evenement vertellen medewerkers hoe het is om te werken bij De Twentse Zorgcentra. Wat komt er allemaal kijken bij het werken in de gehandicaptenzorg? Ook zijn er rondleidingen over het terrein van de LosserHof met de mogelijkheid om binnen te kijken in een woning. Verder is er voldoende tijd om persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan over het werken bij De Twentse Zorgcentra. En wie weet vertrek je met een contract op zak weer naar huis. Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Neem wel een identiteitsbewijs, bankpas, cv en een relevant diploma mee.


Kijk voor meer informatie op www.werkenbijdetwentsezorgcentra.nl. Voor vragen kan men contact opnemen met communicatie@detwentsezorgcentra.nl

Pen