Volvo Selekt
Volvo Selekt Foto:

Verlengde fabrieksgarantie op jonge Volvo Selekt Occasions

Volvo wil kopers van een jonge Volvo Selekt Occasion een nog grotere zekerheid bieden op veel zorgeloze kilometers. Daarom worden deze sinds april standaard geleverd met een uitgebreide 24 maanden fabrieksgarantie; een verdubbeling van de eerdere garantietermijn.

Onder de noemer Volvo Selekt biedt het merk jonge, gebruikte auto's aan via het erkende dealernetwerk. Het gaat dan om auto's die allemaal jonger zijn dan 60 maanden met maximaal 150.000 kilometer op de teller én een goed gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis. Bovendien worden deze Volvo Selekt Occasions voor aflevering nagelopen op een honderdtal punten en ze zijn voorzien van de nieuwste software-updates waar nodig. De 24 maanden garantie komt bovendien zónder een kilometerbeperking en men betaalt een duidelijke all-in prijs.

De verlengde garantietermijn moet een mooie toegevoegde waarde zijn voor het kwaliteitskeurmerk. Frits Giesbers, Commercial Operations Director bij Volvo Car Nederland: “Het geeft onze klanten meer zekerheid en we verwachten dat we hiermee het aantal loyale klanten kunnen vergroten. Met de vernieuwde garantievoorwaarden streven we naar een gelijke verdeling tussen de verkoop van nieuwe Volvo’s en gebruikte Volvo Selekt modellen."