Spreekuur Ervaar het OV in Losser komende week

Bus en trein zijn voor veel mensen praktisch om mee te reizen. Maar wanneer je dit niet of weinig doet, kan het wat lastiger zijn. Want: hoe werkt het opladen van zo'n kaart? Hoe check je in en uit bij de diverse vervoerders? En welke kortingen en abonnementen zijn er? Het spreekuur van Ervaar het OV kan uitkomst bieden.

LOSSER - Elke maand is dit speciale inloopspreekuur in de bibliotheek in 't Lossers Hoes. De eerstvolgende is op donderdag 14 april van 10.00 tot 11.30 uur. Telefonisch vragen stellen kan ook. Bel dan op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur naar 038-303 70 10. Op dinsdag en donderdag kan men ook bellen van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de website. Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.?De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

De spreekuren worden bemand door vrijwilligers die alle vragen kunnen beantwoorden over het reizen met bus en trein. Daarnaast organiseren zij ook regelmatig proefreisjes om dit in de praktijk te brengen.