De Hyundai Excellent Dealer Award is een bekroning voor de grote inzet op het gebied van service en klanttevredenheid.
De Hyundai Excellent Dealer Award is een bekroning voor de grote inzet op het gebied van service en klanttevredenheid. Foto:

Autogroep Twente behaalt de Hyundai Excellent Dealer Award

De Autogroep Twente, met vestigingen in Harbrinkhoek, Hengelo en Enschede, heeft afgelopen week de Hyundai Excellent Dealer Award in ontvangst genomen. Dit is de hoogste onderscheiding die Hyundai-dealers in Nederland kunnen behalen.

TWENTE - De Autogroep Twente mag zich nu een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen. De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer het afgelopen jaar heeft geleverd. Bij de toekenning van deze prijs kijkt men naar de criteria sales, after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijst Autogroep Twente. Met andere woorden: een Hyundaidealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Eigenaar Gerben Lesscher van Autogroep Twente is trots op de behaalde Hyundai Excellent Dealer Award 2022: "Wij zorgen er nauwgezet voor dat onze service van hoog niveau is én blijft. Want een goede relatie met de klant is van levensbelang. In ons verzorgingsgebied hebben wij een heel goede naam en reputatie. Iedereen die Autogroep Twente kent, zal beamen dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze sterke punten zijn. Dit jaar zijn we 25 jaar dealer van Hyundai, de Excellent Dealer Award is een teken van waardering voor ons team. Het betekent dat we ons werk goed doen.” Autogroep Twente nodigt binnenkort al haar klanten uit om dit samen te vieren tijdens de jaarlijkse "Familiedag” voor klanten op 2 juli bij Attractiepark de Waarbeek in Hengelo.

Autogroep Twente is in de bijna 60 jaar dat ze nu bestaan uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van mobiliteit in Twente. Autogroep Twente is zelfstandig Hyundai dealer en heeft daarnaast een zeer ruim aanbod van alle merken occasions. Ze hebben vestigingen in Hengelo, Enschede en Harbrinkhoek. Daarnaast zijn de leasemaatschappij Autolease Twente, Autohuur Twente en Autoschade Twente ook onderdeel van Autogroep Twente.

Pen